Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟΚ-Γκαρσία 14-0 κι έχει και συνέχεια!

ΠΑΟΚ-Γκαρσία 14-0 κι έχει και συνέχεια!
Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2024 - 12:02

Κάποια πράγματα στη ζωή δεν αλλάζουν. Κάποια πράγματα μοιάζουν τόσο δεδομένα και συνάμα, τόσο βαρετά. Η «σχέση», όμως, ΠΑΟΚ-Πάμπλο Γκαρσία-Πανσερραϊκού μόνο βαρετή δεν είναι. Τι κι αν τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους ματς είναι... πάνω-κάτω τα ίδια, ξανά και ξανά; Βλέπουμε μπαλάρα, βλέπουμε σπουδαίο θέαμα, βλέπουμε σκληρές μονομαχίες, βλέπουμε γκολ...

Για να καταλάβετε, έως τώρα, το «κοντέρ» του ΠΑΟΚ-Γκαρσία (ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός), σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, γράφει 14-0! Ναι, 14 τέρματα έχει δεχθεί, φέτος, από τους «ασπρόμαυρους» ο Πανσερραϊκός, μία από τις πιο σκληρές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος της Stoiximan Super League: Δύο «τάλιρα», μία «τεσσάρα» κι έχει και συνέχεια.

Πάντως, αξιοσημείωτο είναι, πως σε 20 αγωνιστικές πρωταθλήματος, ο Πανσερραϊκός έχει δεχθεί 34 γκολ συνολικά, ενώ από τους Θεσσαλονικείς 14, σε μόλις τρία ματς (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο). Κάτι... παθαίνουν, μάλλον, οι Σερραίοι όταν παίζουν με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου!

Για την ιστορία, χθες (31/1), ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 5-0 του Πανσερραϊκού στην Τούμπα, στη ρεβάνς της φάσης των «8» του Κυπέλλου και προκρίθηκε, με συνολικό σκορ 9-0, στα ημιτελικά.

Δείτε τα αποτελέσματα από τις φετινές «μάχες» ΠΑΟΚ-Γκαρσία (Πανσερραϊκού):

Διαβάστε επίσης