Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο σούπερ Καμπράλ (του Copa Africa) ανεβάζει ποιότητα τον Ολυμπιακό! (videos, photos)

Ο σούπερ Καμπράλ (του Copa Africa) ανεβάζει ποιότητα τον Ολυμπιακό! (videos, photos)
Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2024 - 14:43

Ο Ολυμπιακός έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών. Και αυτό, διότι ο Θρύλος ανακοίνωσε την απόκτηση του εξτρέμ, Ζοβάνε Καμπράλ και του κεντρικού αμυντικού, Ρούμπεν Βέζο. Δύο σπουδαίες μεταγραφές, με τους «ερυθρόλευκους» να ενισχύονται -σε δύο κομβικές θέσεις- εντυπωσιακά!

Οι Πειραιώτες απέκτησαν έναν «πυραυλοκίνητο» άσο για τα «φτερά» της επίθεσης και έναν δυναμικό στόπερ. Δύο παίκτες, που ο Κάρλος Καρβαλιάλ ήθελε στο «οπλοστάσιό» του Ολυμπιακού και εν τέλει, τους απέκτησε. Με τον Πορτογάλο οπισθοφύλακα να αναμένεται στην Ελλάδα, απόψε (1/2) στις 21:20, για την ενσωμάτωσή τους στις προπονήσεις του Θρύλου.

Όσον αφορά στον νέο εξτρέμ των «ερυθρόλευκων», ο Καμπράλ, αυτή την περίοδο, συμμετέχει με την Εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου στο Copa Africa και μάλιστα, παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα!

Και στα τρία ματς της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ο νέος winger των Πειραιωτών αγωνίστηκε βασικός με την Εθνική της πατρίδας του, τόσο στο αριστερό άκρο της επιθετικής γραμμής, όσο και στο δεξί. Μάλιστα, στα τρία ματς των ομίλων του Copa Africa, ο νεοαποκτηθέντας άσος του Ολυμπιακού μετρά με το Πράσινο Ακρωτήριο 2,3 τελικές, 44,2 ενέργειες με την μπάλα, 21 (83%) εύστοχες μεταβιβάσεις, 5,3 ανακτήσεις κατοχής, 2,3 (54%) πετυχημένες ντρίπλες και 6,3 (43%) κερδισμένες μονομαχίες, κατά μέσο όρο (σε 81 λεπτά).

Γενικότερα, ο Καμπράλ αποτελεί μία πολύ καλή περίπτωση για τον Θρύλο, τον οποίο ανεβάζει -κατά πολύ- ποιότητα επιθετικά, χάρη στην τεχνική, την ταχύτητά, αλλά και την εμπειρία του.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης