Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταθέτει νέα λίστα στην UEFA ο Θρύλος: Τι περιμένουμε να δούμε!

Καταθέτει νέα λίστα στην UEFA ο Θρύλος: Τι περιμένουμε να δούμε!
Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2024 - 10:20

Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη… deadline. Ο Ολυμπιακός καταθέτει σήμερα (2/2), στην UEFA, την ανανεωμένη ευρωπαϊκή του λίστα, για τα ματς με τη Φερεντσβάρος, για τα playoffs της φάσης των 16 του Europa Conference League.

Με τους Πειραιώτες να έχουν προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους τον Ιανουάριο και να έχουν κάνει 8 μεταγραφές σε αυτό το διάστημα, ο Κάρλος Καρβαλιάλ καλείται να δει

Ο Θρύλος που προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ του τον Ιανουάριο και έχει κάνει 8 μεταγραφές καλείται να δει ποιους θα αντικαταστήσει και ποιους θα αφήσει εκτός, αφού φυσικά δεν γίνεται να δηλωθούν όλοι. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να κάνουν μέχρι τρεις αλλαγές και έτσι στην ευρωπαϊκή λίστα είναι πιθανό να δηλωθούν οι Όρτα και Κάρμο, ενώ η τρίτη αλλαγή «παίζεται».

Σε σχέση με τη λίστα που είχε δηλωθεί για τη φάση των ομίλων του Europa League, από τους 27 παίκτες αποτελούν παρελθόν οι οκτώ και αυτοί είναι οι Βρουσάι, Πορόζο, Φρέιρε, Σολμπάκεν, Σκάρπα, Ανδρούτσος, Μπιέλ, ενώ δεν υπολογίζεται ο Μαντί Καμαρά.

'Ετσι λοιπόν, ο κόουτς του Θρύλου καλείται να δει ποιος θα είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής που θα συμπληρώσει τη λίστα. Ο Ζέλσον Μάρτινς ήταν το φαβορί, όμως προέκυψε ο τραυματισμός του (δεν έχει εκτιμηθεί το μέγεθος του προβλήματος). Από την άλλη, ο Τσικίνιο είναι μία καλή λύση, αφού ο Πορτογάλος μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις, ενώ ο Ναβάρο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού έχει μπροστά του τους Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί και Γιόβετιτς.

Διαβάστε επίσης