Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαθημένος στα δύσκολα ο Κάρμο των ντέρμπι! (video)

Μαθημένος στα δύσκολα ο Κάρμο των ντέρμπι! (video)
Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2024 - 21:18

Γράφει ο Αντώνης Αντωνίου

Ο Ολυμπιακός πάει στη Λεωφόρο με προβλήματα για το διπλό κόντρα τον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Κυριακή (4/2), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έμαθε πως δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα απουσιάζουν από το ματς της Λεωφόρου.

Όπως όλα δείχνουν, σε πρώτο χρόνο, στην αποστολή δεν θα βρεθεί ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος αποκόμισε τραυματισμό στην προπόνηση της Πέμπτης (1/2), ενώ, νοκ άουτ βγήκε και ο Ζέλσον Μαρτίνς.

Ο χρόνος «τρέχει» και ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, Νταβίντ Κάρμο

Ούτε ο ίδιος ο Καρβαλιάλ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα τύχαιναν τέτοια προβλήματα στην θέση του κέντρου της άμυνας, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν υπάρχει άλλη επιλογή και ο Κάρμο θα κάνει ντεμπούτο με τα «ερυθρόλευκα», κάνοντας μια βουτιά στα βαθιά νερά και μάλιστα σ’ ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός πρέπει να το πάρει πάση θυσία.

Είναι ξεκάθαρο ότι για την ομάδα του Πειραιά δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη και ο Κάρμο καλείται να «κολυμπήσει» πολύ από το πρώτο του κιόλας παιχνίδι στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό για τον θηριώδη κεντρικό αμυντικό. Πιο συγκεκριμένα, ο 24χρονος στόπερ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Μπράγκα, όντας ως ένα από τα δυνατά project της ομάδας, σε ηλικία 20 ετών και 5 μηνών κόντρα στην Πόρτο μέσα στο «Ντραγκάο».

Ο νεαρός τότε Κάρμο είχε περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και η Μπράγκα είχε επικρατήσει με 1-2 στο σπουδαίο ντέρμπι. Για την ιστορία τα γκολ πέτυχαν για την Μπράγκα οι Φρανσέρτζιο και Παουλίνιο, ενώ, για την Πόρτο είχε σκοράρει ο πρώην «ερυθρόλευκος», Τικίνιο.

Διαβάστε επίσης