Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χάζεψε» ο κόσμος με την γκολάρα του Κωστούλα!

«Χάζεψε» ο κόσμος με την γκολάρα του Κωστούλα!
Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2024 - 16:37

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Γιούχτα και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας με 3-1 στο Ρέντη για την 17η αγωνιστική της Super League 2.

O δρόμος προς τη νίκη άνοιξε μετά από ένα υπέροχο γκολ το οποίο σημείωσε ο εξαιρετικός Χαράλαμπος Κωστούλας.

Ο 16χρονος (σε λίγο 17 ετών) ποδοσφαιριστής στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης πέτυχε ίσως και το γκολ της χρονιάς. Πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έκανε με σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, σουτάρει με δύναμη και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Ένα πολύ ωραίο γκολ από τον νεαρό ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών, που δείχνει σε φοβερή κατάσταση και πρόσφατα ανανέωσε στο Λιμάνι. Πέρσι έκανε μια εξαιρετική σεζόν, παίζοντας σε τρία τμήματα του Ολυμπιακού. Με την Κ23 είχε 2 συμμετοχές, με την Κ19 είχε 14 συμμετοχές και 9 γκολ, ενώ με την Κ17 σε 11 συμμετοχές σημείωσε 12 γκολ κι έκανε τη διαφορά!

Εκτός των άλλων, έγραψε και ένα ξεχωριστό ρεκόρ! Ο Κωστούλας έγινε ο νεότερος παίκτης που φόρεσε τη φανέλα επαγγελματικής ομάδας του Ολυμπιακού! Αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό Β σε ηλικία 15 ετών, 7 μηνών και 27 ημερών, ξεπερνώντας τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ευελπιστούμε, να τον απολαύσουμε σύντομα και στην πρώτη ομάδα γιατί το αξίζει.

Διαβάστε επίσης