Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή Κοβάσεβιτς στον Ολυμπιακό!

Επιστροφή Κοβάσεβιτς στον Ολυμπιακό!
Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2024 - 19:37

Κοβάσεβιτς, η επιστροφή στο Λιμάνι! Ο Σέρβος ανέλαβε Αθλητικός Διευθυντής στον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, το απόγευμα της Δευτέρας.

Μία μέρα μετά την ήττα των ερυθρόλευκων από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν πως ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναλαμβάνει χρέη αθλητικού διευθυντή.

Ο 50χρονος Σέρβος επιστρέφει στους ερυθρόλευκους, αντικαθιστώντας τον Πέδρο Άλβες, ο οποίος ήταν ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μέχρι πρότινος. Μαζί με τον Πορτογάλο παρελθόν αποτελούν και οι συνεργάτες του.

Ο σπουδαίος Ντάρκο γνωρίζει πολύ καλά τον σύλλογο και την ελληνική πραγματικότητα, καθώς στο παρελθόν είχε υπηρετήσει τον Ολυμπιακό τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως παράγοντας.

Ξέρει τι χρειάζεται ο Θρύλος για να επανέλθει στην κανονικότητα και με βάση τα τελευταία δεδομένα είναι η κατάλληλη επιλογή. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του Ολυμπιακού και μάλιστα οι οπαδοί των Πειραιωτών είχαν κάνει σύνθημα το όνομα του Σέρβου επιθετικού, όταν αγωνιζόταν με τα ερυθρόλευκα.

Στο πλάι του στο νέο οργανόγραμμα των «ερυθρολεύκων» θα βρίσκεται ο Κριστιάν Καρεμπέ για να σχεδιαστεί από σήμερα, ο Ολυμπιακός του αύριο.

Καλή δύναμη του ευχόμαστε, στο δύσκολο έργο που καλείται να αναλάβει και ελπίζουμε σύντομα να επανέλθει η κανονικότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι από σήμερα ο κ. Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναλαμβάνει χρέη Αθλητικού Διευθυντή (Sports Director)».

Διαβάστε επίσης