Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «επόμενη μέρα» σχεδιάζεται με μπροστάρηδες τους καταλληλότερους!

Η «επόμενη μέρα» σχεδιάζεται με μπροστάρηδες τους καταλληλότερους!
Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2024 - 21:40

Γράφει ο Αντώνης Αντωνίου

Το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν αυτό που έψαχνε ο Ολυμπιακός και η ήττα στη Λεωφόρο φέρνει τους «ερυθρόλευκους» εννιά βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και να προχωρήσουν άμεσα το πλάνο για την «επόμενη μέρα». Και μάλιστα, με εντυπωσιακό τρόπο με το «καλημέρα».

Αναφερόμαστε, φυσικά, στην σπουδαία κίνηση με την επιστροφή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος ανέλαβε ξανά ρόλο τεχνικού διευθυντή και θα «τρέξει» όλο το σχεδιασμό για το υπόλοιπο της σεζόν αλλά και για τις επόμενες που θα ακολουθήσουν. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που ξέρει τον σύλλογο και τα θέλω του και είναι ιδιαίτερα αγαπητός από τον κόσμο και σίγουρα δεν θα τον απογοητεύσει.

Μάλιστα, μαζί με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναβαθμίζεται πλέον και ο ρόλος του Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος θα είναι πλέον πιο ενεργός στις επιλογές των Πειραιωτών.

Γνωρίζουν λοιπόν, πρόσωπα και καταστάσεις! Ξέρουν πώς να προσεγγίσουν τον εκάστοτε υποψήφιο, να τους παρουσιάσει μετρημένα και μεθοδικά το πρότζεκτ και το πλάνο, ώστε να επέλθει η πολυπόθητη συμφωνία. Όσο δύσκολη και αν φαντάζει πολλές φορές στα αυτιά του απλού κόσμου. Όμως το βασικότερο είναι ότι γνωρίζουν τι εστί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Το δίδυμο Κοβάσεβιτς-Καρεμπέ αλλάζει τις ισορροπίες στις τάξεις του μεγαλύτερου ελληνικό συλλόγου. Κάνει προφανές το γεγονός ότι οι Πειραιώτες, με μπροστάρη τον ηγέτη τους, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν ξανά κάτι πάρα πολύ δυνατό, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Είναι δύο άνθρωποι-στρατιώτες οι οποίοι γνωρίζουν καλά τι σημαίνει Ολυμπιακός και έχουν υπηρετήσει την ομάδα από διάφορα πόστα και ξέρουν την φιλοσοφία του Συλλόγου. Γνωρίζουν τι συμβαίνει στ' αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων» και είναι πρόσωπα με προσωπικότητα και μία μεγάλη πορεία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Οι δυο τους έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο έργο, αλλά έχουν την επίγνωση για το πώς θα «σηκώσουν» την ομάδα. Και να βάλουν τα... θεμέλια για την επιστροφή του Ολυμπιακού εκεί που του αξίζει. Στους εγχώριους τίτλους κόντρα σε όλους και σε όλα, αλλά και στις πορείες εκτός συνόρων, στις οποίες μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια...

Διαβάστε επίσης