Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός επιλέγει, δεν επιλέγεται

Ο Ολυμπιακός επιλέγει, δεν επιλέγεται
Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024 - 13:08

Το πράγμα είναι απλό. Ο Ολυμπιακός το θέτει διαχρονικά στη σωστή του βάση, σχετικά με τις συζητήσεις και την παραφιλολογία, γύρω από τον προπονητή. Τον επόμενο προπονητή της ομάδας, για να είμαστε ακριβείς. Και για να μην μπερδεύεται κανένας και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, με κάτι πληρωμένους προπαγανδιστές, οι οποίοι το μόνο που ξέρουν είναι να προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, εις βάρος του Ολυμπιακού, ο κανόνας δεν αλλάζει: Ο Ολυμπιακός επιλέγει, δεν επιλέγεται.

Στο θέμα του προπονητή, ο Θρύλος θα κάνει αυτό που κρίνει καλύτερο και θα επιλέξει το πλέον κατάλληλο, για την επόμενη ημέρα του Συλλόγου. Οι συζητήσεις με υποψηφίους τεχνικούς συνεχίζονται. Και η πραγματικότητα είναι μία και ξεκάθαρη: Ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη δεν είναι… λύση για κανέναν. Ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη βγαίνει στην αγορά και ψάχνει εκείνος τον κατάλληλο. Εν συνεχεία προσεγγίζει, συζητά, τα βρίσκει ή δεν τα βρίσκει. Αλλά δεν επιλέγεται. Επιλέγει. Δεν συμβιβάζεται.

Οι ΓΑΥΡΟΙ να είναι ήσυχοι ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει ξανά αυτό που πρέπει, για να υπογράψει φαρδιά-πλατιά την αγωνιστική του αναγέννηση. Κόντρα στο αίσχος της «εξυγίανσης» και σε όλους όσοι τον πολεμούν, ο Ολυμπιακός θα κάνει ξανά αυτό που πρέπει, αυτό που ξέρει, για να ισχυροποιηθεί στο γήπεδο και να είναι ανίκητος, ακόμη και απέναντι στις μεθόδους του συστήματος. Αυτό πρέπει να κάνει, αυτό θα κάνει. Όπως το έχει κάνει ξανά.

Είπαμε. Ο Ολυμπιακός επιλέγει, δεν επιλέγεται. Και πρέπει να επιλέξει σωστά, για την επόμενη ημέρα. -

Διαβάστε επίσης