Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σεμινάριο κατόπιν εορτής από τον Φρόιντφελντ

Σεμινάριο κατόπιν εορτής από τον Φρόιντφελντ
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2024 - 20:30

Ο Φρόιντφελντ αποφάσισε (;) να πάρει στα σοβαρά τον ρόλο του ως αρχιδιαιτητής, με την ευκαιρία και της άφιξής του στην Ελλάδα! Σχεδόν μια εβδομάδα μετά τον ερχομό του για μόνιμη εγκατάσταση, στο διαμέρισμα που είχε νοικιασμένο ο Μπένετ, η ΚΕΔ έστειλε μήνυμα στους ρέφερι και στους βοηθούς της Super League ότι το διάστημα 22-23/2, πριν την 24η αγωνιστική, προγραμματίζει σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη.

Μην νομίσετε ότι είναι σίγουρο πως θα παρουσιαστεί ο Φρόιντφελντ, αφού έστησε τους διαιτητές (17-19/11) στην Ξάνθη και το σεμινάριο έκαναν ο Μάνταλος και ο Καπέλα, ενώ ο Πορτογάλος είχε «δρομολογηθεί» να φύγει από την ΚΕΔ. Μάλιστα, ντράπηκαν τόσο πολύ για την κατάντια τους που αρχικά είπαν ότι ο Σουηδός έχασε την πτήση.

Γίνεται αντιληπτό πως πρόκειται για σεμινάριο κατόπιν εορτής. Ο Σουηδός αρχιδιαιτητής ανέλαβε στα μέσα Οκτωβρίου αλλά ακόμη δεν έχει δει τους ρέφερι από κοντά, παρά τους μίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης! Επίσης, στα πλαίσια του σεμιναρίου, δεν έχουν ενημερώσει τους διαιτητές αν θα τους περάσουν από αγωνιστικά τεστ ή αν θα τους βάλουν να τρέχουν δήθεν για να τσεκάρουν τη φυσική τους κατάσταση!

Ακόμη, με το σεμινάριο δείχνουν ότι αγνοούν τους παρατηρητές διαιτησίας. Δεν τους υπολογίζουν! Πως να τους σέβονται οι διαιτητές όταν δεν τους καλούν σε σεμινάριο; Υποτίθεται ότι οι εκθέσεις τους έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, όμως τους έχουν μετατρέψει σε χειροκροτητές. Αλλωστε, μετά το τέλος κάθε αγώνα η ΚΕΔ εκφράζει την άποψή της για τον κάθε διαιτητή και ουσιαστικά «ακυρώνουν» τις εκθέσεις τους. Παράλληλα ακυρώνουν και τη σύμβαση διαιτησίας με την UEFA αλλά αυτά είναι... λεπτομέρειες. Αλλωστε, η εκπαίδευση είναι από ανύπαρκτη έως χαμηλού επιπέδου και δεν ενδιαφέρεται κανείς.

Σεμινάριο διαιτησίας στη Θεσσαλονίκη! Τι θα γινόταν αν το όριζαν στον Πειραιά; Όμως, τώρα σιωπούν επειδή τα ηνία της ΕΠΟ αναλαμβάνει το μπλοκ του βορρά και (οι Έλληνες της ΚΕΔ) τα δίνουν όλα για να μείνουν!

Πάντως, το σεμινάριο για 22-23/2 προαναγγέλθηκε εν μέσω φημολογίας ότι αυτοί που έφεραν τον Φρόιντφελντ έχουν δρομολογήσει την αποπομπή του από την ΚΕΔ. Όπως είχε γίνει και με τον Καπέλα!

Διαβάστε επίσης