Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει...σφυγμό ο Θρύλος!

Έχει...σφυγμό ο Θρύλος!
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 - 10:00

Το ματς με τον ΟΦΗ ανήκει ήδη στο παρελθόν. Ο Ολυμπιακός ξεκινά την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος στο Καραϊσκάκη και καλείται να τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη και να έχει το πάνω χέρι στη ρεβάνς, στην Ουγγαρία. Οι Πειραιώτες ήθελαν μία νίκη με μία καλή εμφάνιση, προκειμένου να ανέβει ξανά η ψυχολογία τους. Φυσικά, η ομάδα της Κρήτης δεν είναι και κανένα φόβητρο, όμως ο Θρύλος ήταν σοβαρός, παίζοντας πιεστικό και γρήγορο ποδόσφαιρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι έχουν σφυγμό και ότι θα παλέψουν μέχρι το τέλος για να διεκδικήσουν ό,τι αξίζουν. Μόνο αδιάφοροι δεν παρουσιάστηκαν οι Πειραιώτες στη χθεινή (10/2) αναμέτρηση, την οποία παρακολούθησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα άμεσα. Φυσικά, δίπλα στον Θρύλο βρέθηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έχει κάνει ήδη τις απαραίτητες κινήσεις και έχει δώσει πνοή στην ομάδα, η οποία θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα.

Το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος δίνει την ευκαιρία στους Πειραιώτες να πανηγυρίσουν ξανά μία ευρωπαϊκή νίκη και να «ζεστάνουν» ξανά τον κόσμο τους, που θέλει να βλέπει τον Θρύλο να κυριαρχεί παντού.

Διαβάστε επίσης