Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κερδίζoυν τις εντυπώσεις και «φωνάζουν» για ευκαιρίες!

Κερδίζoυν τις εντυπώσεις και «φωνάζουν» για ευκαιρίες!
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 - 18:20

Γράφει ο Αντώνης Αντωνίου

Ο Ολυμπιακός Β' του Αριέλ Ιμπαγάσα πέρασε με νίκη και από την έδρα του Διαγόρα στη Ρόδο και συνεχίζει να δίνει αισιοδοξία στο κόσμο του Ολυμπιακού για το τι προμηνύεται στο μέλλον.

Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν ακάθεκτοι και αν δεν υπήρχε η ποινή στην αρχή της σεζόν, αυτή τη στιγμή θα βρίσκονταν ψηλότερα στη βαθμολογία. Παρ’ ότι η δεύτερη σεζόν της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο (τιμωρία με -10) και πλέον οι Β ομάδες μπορούσαν να υποβιβαστούν, το σύνολο του Ιμπαγάσα δεν είχε προθέσεις να τα παρατήσει. Στις πρώτες δύο αγωνιστικές η συγκομιδή του ενός βαθμού ήταν ξεκάθαρα «φτωχή», όμως έκτοτε τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Με αήττητα σερί κόντρα σε μεγάλες και ιστορικές ομάδες τις κατηγορίας και σε γήπεδα «χωράφια».

Οι Πειραιώτες λοιπόν, με… καθρέφτη τον αγωνιστικό χώρο συνεχίζουν να κερδίζουν τις εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας πρωταγωνιστές, παίκτες που έχουν ωριμάσει πιο γρήγορα από την ηλικία τους. Ένα τρανό παράδειγμα είναι ο 17χρονος Χαράλαμπος Κωστούλας, ο οποίος έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων με αυτά που κάνει στο χορτάρι, πετυχαίνοντας στη Ρόδο, άλλο ένα ωραίο τέρμα.

Καταλήγουμε λοιπόν, ότι ο Ολυμπιακός, πρέπει να προσέξει όλα αυτά παιδιά και να τους δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν στο υψηλότερο επίπεδο, που είναι η πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων». Βασικά είναι το όνειρο όλων αυτών των παιδιών που βρίσκονται στην ακαδημία, ότι μια μέρα θα αγωνιστούν με την πρώτη ομάδα του Θρύλου. Και αυτό το όνειρο πρέπει να γίνει πραγματικότητα για αυτά τα παιδιά γιατί το αξίζουν.

Διαβάστε επίσης