Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μεντιλίμπαρ κέρδισε (με το «καλημέρα») τον σεβασμό των «ερυθρόλευκων» και έδωσε... σύνθημα «restart»

Ο Μεντιλίμπαρ κέρδισε (με το «καλημέρα») τον σεβασμό των «ερυθρόλευκων» και έδωσε... σύνθημα «restart»
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 - 11:53

Μετά την άνετη «τεσσάρα» (4-0) επί του ΟΦΗ στο -κεκλεισμένων των θυρών- «Γ. Καραϊσκάκης», για την 22η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός... πάτησε «restart». Με τον Θρύλο να γυρίζει «σελίδα» και να «μπαίνει» με αισιοδοξία σε μία νέα «εποχή», στην «εποχή Μεντιλίμπαρ».

Την Κυριακή (11/2), ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε το «παρών» στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Ο Ισπανός κόουτς μίλησε με τους Πειραιώτες, τους γνώρισε όλους από κοντά στο Ρέντη και άφησε το «στίγμα» του, με το «καλημέρα». Με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά να είναι ενθουσιασμένοι με τον 62χρονο τεχνικό, τον... κάτοχο του περσινού Europa League (με τη Σεβίλλη).

Ο Μεντιλίμπαρ βρέθηκε στον Ναό, το Σάββατο (10/2) και παρακολούθησε από κοντά το ματς πρωταθλήματος με την κρητική ομάδα, για αυτό και την Κυριακή, στην «πρώτη» του με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε την αισιοδοξία του στους παίκτες του και έδωσε το... σύνθημα για «αντεπίθεση». Εξάλλου, στο λιμάνι, βρίσκονται στο -7, πλέον, από την κορυφή της Super League.

Σήμερα (12/2), είναι η δεύτερη προπόνηση του Ισπανού με τον Θρύλο, η οποία είναι με «φόντο» ευρωπαϊκό. Με τους «ερυθρόλευκους» να ξεκινούν την προετοιμασία τους στο Ρέντη, για το μεγάλο ματς με τη Φερεντσβάρος, την Πέμπτη (15/2), στο Φάληρο, για τα πλέι οφ του Conference League.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται, πλέον, σε μία άλλη «σελίδα» και είναι αποφασισμένοι, για το «restart», με «οδηγό» τον Μεντιλίμπαρ. Ο Ισπανός κέρδισε τον σεβασμό των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, από την πρώτη γνωριμία. Και αυτό είναι το σημαντικότερο για τον Θρύλο, στη δύσκολη και απαιτητική συνέχεια, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης