Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Συλαϊδόπουλος θα ενταχθεί στο επιτελείο του Μεντιλίμπαρ, μετά το ματς με την Λανς!

Ο Συλαϊδόπουλος θα ενταχθεί στο επιτελείο του Μεντιλίμπαρ, μετά το ματς με την Λανς!
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 - 19:05

Ο Θρύλος έχει τις καλύτερες ακαδημίες και διαθέτει εξαιρετικά ταλέντα και ειδικά στην φετινή ομάδα των Νέων! Μια ομάδα που έχει χτιστεί με πολύ κόπο, πολλή δουλειά, μεθοδικότητα και φυσικά, με αστείρευτο πάθος, με την πρόκριση να έρχεται ως κερασάκι στην τούρτα. Όλα αυτά είναι έργο Σωτήρη Συλαϊδόπουλου!

Επίσης, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ήταν αυτός που έκατσε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην άκρη του πάγκου των ερυθρόλευκων, κοουτσάροντας την ομάδα και η εικόνα της ομάδας δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ο Μεντιλίμπαρ ενθουσιάστηκε από την προσωπικότητα και τις γνώσεις του προπονητή της Κ19 του Ολυμπιακού, από τον οποίο ζήτησε να είναι στο σταφ του.

Να θυμίσουμε πως ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει έρθει με πολλούς συνεργάτες, οπότε υπάρχει χώρος για τον χαρισματικό Έλληνα προπονητή. Ο ίδιος ο Ολυμπιακός, αν και δεν έχει πρόβλημα να του κάνει το χατίρι, δεν θέλει να διαταράξει στην παρούσα φάση τον σχεδιασμό της Κ19 ενόψει και τον παιχνιδιών με τη Λανς.

Αυτό, βέβαια, πιθανότατα δεν θα γίνει άμεσα. Καθώς ο Συλαϊδόπουλος προέχει να κάνει απερίσπαστος τη δουλειά του με την Κ19 και στο ματς των «16» του Youth League με τη Λανς (27/2)

Διαβάστε επίσης