Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται! Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ...

Ξέρει τι να περιμένει από τoυς Ούγγρους ο Μεντιλίμπαρ...

Ξέρει τι να περιμένει από τoυς Ούγγρους ο Μεντιλίμπαρ...
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 - 13:00

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι εδώ. Έπιασε άμεσα δουλειά στο Ρέντη από την Κυριακή και μπροστά του έχει ένα δύσκολο ματς, να προετοιμάσει. Απέναντι στην Φερεντσβάρος. Ένα ματς, το οποίο όπως αναλύσαμε νωρίτερα, δίνει στον Μεντιλίμπαρ τη δυνατότητα να παρουσιάσει έναν Ολυμπιακό με νέο «αέρα», στο γήπεδο. Και από τις πρώτες στιγμές του, στο Ρέντη, ο Ισπανός προπονητής εξέφρασε στους ποδοσφαιριστές του αυτά που θέλει να δει να κάνουν, επάνω στο χορτάρι. Να δει να παρουσιάζουν, στο γήπεδο, έχοντας πρώτα δουλέψει επάνω σε αυτά, στην προπόνηση. Στο Ρέντη. Και από εκεί αρχίζουν όλα.

Ο Βάσκος τεχνικός έχει βάλει μπροστά για τα καλά το ματς της Πέμπτης με αντίπαλο την Φερεντσβάρος. Ο Βάσκος προπονητής έχει ήδη εικόνα για τους Ούγγρους, είδε και τον αγώνα του Σαββάτου με την Ντέμπρετσεν και τη νίκη που ήρθε δύσκολα (2-1) για την ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, εκτιμά την αντίπαλο και αναγνωρίζει κάτι. Ότι έχει στόφα ομάδας που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, είναι αήττητη άλλωστε φέτος στην Ευρώπη και μακριά από το σπίτι της, βγάζει μια ξεχωριστή δυναμική. Πέραν τα καλά των Ούγγρων είδε και αδυναμίες που αποτυπώθηκαν και στο ματς με την Ντέμπρετσεν. Κι επειδή ο Ολυμπιακός διαθέτει ποδοσφαιριστές με ποιότητα, θα κοιτάξει να «χτυπήσει» κι εκεί.

Οι Ερυθρόλευκοι διατηρούν το στοιχείο του όποιου αιφνιδιασμού από τη στιγμή που ένας νέος προπονητής αναλαμβάνει και θα κάνει το ντεμπούτο του απευθείας στο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Σκοπεύει να δώσει έμφαση στο άμεσο τρανζίσιον από την άμυνα στην επίθεση χωρίς για την ώρα να έχουν γίνει ξεκάθαρα τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει ο Μεντιλίμπαρ για να υπηρετήσουν το πλάνο του.

Διαβάστε επίσης