Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άγνωστος Γερμανός και VAR 54 ετών στην Τούμπα!

Άγνωστος Γερμανός και VAR 54 ετών στην Τούμπα!
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 - 17:40

Επιπέδου δαπέδου για μια ακόμη φορά οι ορισμοί των ξένων διαιτητών από τους Φρόιντφελντ, Μάνταλο. Το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα σφυρίξει ο 43χρονος Γερμανός Κρίστιαν Ντίνγκερτ που δεν έχει προοπτικές εξέλιξης καθώς είναι στη δεύτερη κατηγορία της ΟΥΕΦΑ. Στο VAR έβαλαν τον 54χρονο Γκούντερ Περλ ο οποίος έχει μπει VAR σε ένα ματς της Μπουντεσλίγκας και σε τέσσερα της Β' Γερμανίας, όπως και σε ένα του UEFA Europa Conference League.

Ο Ντίνγκερτ πρώτη φορά ορίζεται σε αγώνα της Super League. Την τρέχουσα σεζόν στη Μπουντεσλίγκα σφύριξε σε εννέα ματς, σε τέσσερα ακόμη της Β' Γερμανίας και σε δυο Κυπέλλου. Συνολικά στη Μπουντεσλίγκα έχει 181 παιχνίδια.

Το ότι δεν τον υπολογίζει η UEFA αποδεικνύεται από το ότι σφύριξε μόνο το ματς Ολίμπια Λιουμλιάνα-Λουντογκόρετς 2-1 για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Το μόνο παιχνίδι ελληνικής ομάδας που σφύριξε είναι τη σεζόν 2015-16 ΑΙΚ Στοκχόλμης-Ατρόμητος 1-3 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Επίσης, διαιτήτευσε δυο παιχνίδια της Κ 19, την περίοδο 2013-14 και ένα της Εθνικής Ελπίδων την περίοδο 2017-18.

Βοηθοί του Ντίνγκερτ θα είναι οι Μπένεντικτ Κέμπκες και Νικολάι Κιμέγιερ, τέταρτος διαιτητής ο Φωτιάς (Πέλλας), όπως αναφέραμε VAR ο Περλ και AVAR θα είναι ο Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ (Ανατολικής Αττικής).

Διαβάστε επίσης