Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διεκδικητικός και αποφασιστικός στην Τούμπα!

Διεκδικητικός και αποφασιστικός στην Τούμπα!
Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 - 11:44

Τούμπα λοιπόν και ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει τη δουλειά θέλει απόψε στη Θεσσαλονίκη. Και η δουλειά είναι να φροντίσει ώστε να διατηρήσει κοντά την απόσταση του από την κορυφή. Κι αυτό θα επιτευχθεί μόνο με το «διπλό».

Αν ο Ολυμπιακός ηττηθεί ο δικέφαλος θα δικαιούται να λέει ότι ελπίζει, καθώς θα παραμείνει στην κορυφή. Η λέξη ήττα βεβαίως δεν πρέπει να είναι στο λεξιλόγιο του Ολυμπιακού. Όχι γιατί, θα θέσει σε κίνδυνο τον τίτλο για τον Ολυμπιακό.

Επειδή δεν θα είναι ευχάριστη για κανέναν και πως θα μπορούσε να συμβαίνει διαφορετικά. Ειδικά ο συγκεκριμένος αντίπαλος, όπως και η ΑΕΚ, που είναι διαρκώς... λαλίστατοι κι ας αποτελούν στην πραγματικότητα νάνους μπροστά στους Πειραιώτες. Από που και ως που να συγκριθούν κάποιοι με μονοψήφιο ή οριακά διψήφιο αριθμό πρωταθλημάτων με τον απόλυτο βασιλιά; Τέλος πάντων, πάμε στην ουσία.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει πια σαφώς περισσότερες λύσεις κι αυτό προφανώς είναι πολύ ευχάριστο για τον ίδιο και την ομάδα. Όσο περισσότερες οι λύσεις τόσο περισσότερη ποιότητα υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο και έξτρα δυνατότητες για διορθωτικές κινήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα. Προφανώς και δεν είναι εύκολο το ματς αλλά με την… αύρα της νίκης της Φερεντσβάρος ότι θα δούμε καλύτερο Ολυμπιακό απ' αυτόν που είδαμε στα προηγούμενα ματς και δη στα προηγούμενα ντέρμπι όπου η ομάδα παρατάχθηκε με συγκεκριμένη στόχευση σε ειδική συνθήκη.

Η προσέγγιση του Ολυμπιακού απόψε θα είναι η εξής. Πολύ πιο διεκδικητικός και αποφασιστικός απ' αυτό που ήταν κόντρα στο τελευταίο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, όπου από νωρίς στο ματς κατάλαβε και ο ίδιος ότι δεν θα του βγει τίποτα και υπέστη την ήττα.

Διαβάστε επίσης

Θρύλε, «γάζωσε» τον ΠΑΟΚ! (videos)

Θρύλε, «γάζωσε» τον ΠΑΟΚ! (videos)

Ο Ολυμπιακός έχει πανηγυρίσει... αμέτρητες φορές στην Τούμπα! Και αυτό, θέλει να κάνει και απόψε (18/2, 20:30) στο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ...

«Τσακίστε» στην Τούμπα ΠΑΟΚ και... εξυγίανση!

«Τσακίστε» στην Τούμπα ΠΑΟΚ και... εξυγίανση!

Η μεγάλη ώρα... σχεδόν έφτασε! Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (18/2) το βράδυ (20:30) τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για το πρωτάθλημα, με στόχο τη νίκη και μόνο! Κόντρα σε όλους και σε όλα...