Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Υποδέχονται» τον Θρύλο με κορεό!

«Υποδέχονται» τον Θρύλο με κορεό!
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 - 13:43

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: AΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Σε... ρυθμούς Conference League βρίσκονται άπαντες στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τη μεγάλη ρεβάνς κόντρα στην Φερεντσβάρος. Με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να θέλει να κάνει εύκολη για εκείνη τη δουλειά, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League!

Όπως περίπου τον ίδιο σκοπό έχει και η αντίπαλος του, η Φερεντσβάρος που έχει το μειονέκτημα του πρώτου ματς, αλλά ένα μεγάλο πλεονέκτημα αύριο στη ρεβάνς. Τον κόσμο της.

Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς μπορεί να μην είναι πολλά χρόνια προπονητής, αλλά είναι ένας ποδοσφαιράνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τα «mind games» και να «φτιάχνει» κατά κάποιο τρόπο τους οπαδούς της ομάδας του και το έχει πετύχει.

Οι οπαδοί της Φερεντσβάρος δημιουργούν εκρηκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδό τους, στην προσπάθειά τους δηλαδή να σπρώξουν την αγαπημένη τους ομάδα προς τη νίκη. Το ίδιο θα επιδιώξουν να κάνουν και το βράδυ της Πέμπτης (22/2, 22.00). Μάλιστα, στην κερκίδα των οργανωμένων οπαδών θα υπάρξει ένα κορεό για το ματς χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι θα περιέχει. Με αυτό τον τρόπο θα «υποδεχτούν» τον Θρύλο στην «μάχη» για την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης