Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«On fire» ο Ελ Κααμπί, 17 γκολ σε 30 ματς στον Ολυμπιακό! (videos)

«On fire» ο Ελ Κααμπί, 17 γκολ σε 30 ματς στον Ολυμπιακό! (videos)
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 - 13:16

Ολόκληρο τον Ιανουάριο, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έλειψε από τον Ολυμπιακό, καθώς ήταν στην Ακτή Ελεφαντοστού, συμμετέχοντας με την Εθνική Μαρόκου στο Copa Africa. O Μαροκινός στράικερ επέστρεψε, πριν από λίγες εβδομάδες, στον Θρύλο και μάλιστα, δυναμικά!

Ο διεθνής επιθετικός των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στα τέσσερα τελευταία ματς των Πειραιωτών, σε Ελλάδα και Ευρώπη, μετράει πέντε γκολ.

Χθες (22/2) το βράδυ, στη ρεβάνς των πλέι οφ του Conference League στην έδρα της Φερεντσβάρος, ο Ελ Κααμπί, με γκολ στο 44ο λεπτό, ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη-πρόκριση (στους «16») στην ομάδα του Πειραιά.

Στο κυριακάτικο (18/2) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 23η αγωνιστική της Super League, o Μαροκινός φορ «υπέγραψε» την «τεσσάρα» του Ολυμπιακού, αφού «έγραψε» το 3-1 και το τελικό 4-1, ενώ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο -από τον Χοσέ Λουίς Μελιντίμπαρ- στο 76ο λεπτό!

Επίσης, ο Ελ Κααμπί ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη (1-0) επί της Φερεντσβάρος στον Θρύλο, στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Conference League στο «Γ. Καραϊσκάκης», σκοράροντας στο 83ο λεπτό, την περασμένη Πέμπτη (15/2).

Το προηγούμενο Σάββατο, στις 10/2, στη νίκη των «ερυθρόλευκων» με 4-0 επί του ΟΦΗ στον Ναό, για την 22η «στροφή» του πρωταθλήματος, ο Μαροκινός ήταν αυτός που «έγραψε» το 2-0.

Γενικότερα, ο Ελ Κααμπί προσφέρει πολλά στην επίθεση των Πειραιωτών, αφού πέραν του σκοραρίσματος, είναι ταχύτατος και δυνατός και βοηθάει και στο πρέσινγκ ψηλά, κάτι που αρέσει και στον Μελιντίμπαρ.

Ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού παραμένει δυνατά στην «κούρσα» του πρώτου σκόρερ της Super League, αφού μετράει 10 γκολ, όσα και ο Καρλίτος (12 ο Μορόν, από 11 οι Μιριτέλο και Γκαρσία).

Τη φετινή σεζόν, ο Ελ Κααμπί είναι ο κορυφαίος σκόρερ του Θρύλου, σε όλες τις διοργανώσεις, με 17 γκολ σε 30 ματς, σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης