Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόντα στη πόρτα της εξόδου ο Βόκολος (video)

Κόντα στη πόρτα της εξόδου ο Βόκολος (video)
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 - 11:33

Βόμβα μεγατόνων και σκανδάλου είχε ρίξει ο Λεωνίδας Βόκολος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (1-3) της Λαμίας από την ΑΕΚ, όπου αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως το πρωτάθλημα είναι αλλοιωμένο μέχρι αηδίας.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως άφησε εκτός αποστολής τον Σωτήρη Τσιλούλη, καθώς μία μέρα πριν την αναμέτρηση των Φθιωτών με τους «κιτρινόμαυρους» τον ενημέρωσε πως έχει υπογράψει προσύμφωνο με την ομάδα του Αλμέιδα.

Η αποκάλυψη αυτή του Έλληνα τεχνικού προφανώς δεν άρεσε στους ανθρώπους της Λαμίας γιατί χάλασε το οργανωμένο παιχνιδάκι τους, το οποίο είχαν στήσει μαεστρικά. Για αυτό το μέλλον του είναι αβέβαιο στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Οι εξελίξεις μπορεί να είναι καταιγιστικές με τους ανθρώπους της Λαμία να σκέφτονται να πάρουν απόφαση για το μέλλον του Βόκολου μέχρι και σήμερα. Ο 53χρονος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της Λαμίας από τον Φλεβάρη του 2023 έχοντας πετύχει σπουδαία πράγματα, σώζοντας το κλαμπ από τον υποβιβασμό πέρυσι, άλλα όπως φαίνεται θέλουν να τον… τελειώσουν μετά την αποκάλυψη για την συμφωνία του Τσιλούλη με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης