Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκες που δείχνουν χαρακτήρα και φέρνουν πρωταθλήματα!

Νίκες που δείχνουν χαρακτήρα και φέρνουν πρωταθλήματα!
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 - 23:09

Γράφει ο Δημήτρης Ασωνίτης

Μπορεί να είναι κλισέ, όμως είναι η πραγματικότητα. Η νίκη του Ολυμπιακού (2-1) επί του Αστέρα Τρίπολης, δείχνει χαρακτήρα και τέτοια αποτελέσματα είναι που φέρνουν τα πρωταθλήματα. Οι Πειραιώτες δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Αρκάδες, όμως στο τέλος πήραν αυτό που άξιζαν.

Η εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» δεν ήταν κακή. Αντιθέτως, ο Θρύλος δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, έχοντας την κατοχή της μπάλας και πιέζοντας ψηλά. Οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ έδειξαν διάθεση, έβγαλαν ωραίες συνεργασίες, όμως τα χάλαγαν στην τελική προσπάθεια.

Ήταν αναμενόμενο ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έπαιζε στον ίδιο ρυθμό, όπως στα ματς με τη Φερεντσβάρος και τον ΠΑΟΚ. Ο Βάσκος προπονητής προχώρησε σε πολλές αλλαγές, θέλοντας να δώσει «ανάσες» στους παίκτες που έβγαλαν μία πολύ απαιτητική εβδομάδα. Με τις αλλαγές του στο δεύτερο ημίχρονο, ο Θρύλος πήρε αυτό που ήθελε και ήδη αφήνει πίσω του το παιχνίδι, αφού την Τετάρτη (28/2) δίνει ακόμα ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά απέναντι στον Παναιτωλικό, για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Αυτή τη στιγμή, σημασία έχει ο Θρύλος να παίρνει τα αποτελέσματα και να πάει στα playoffs του πρωταθλήματος με... σπασμένα τα φρένα. Ο Ολυμπιακός πλησίασε και άλλο προς την κορυφή, ετοιμάζεται να αφήσει πίσω του τον Παναθηναϊκό που έμεινε στο 1-1 με την Κηφισιά και στόχος του είναι να φέρει στο Λιμάνι το 48ο πρωτάθλημα της ένδοξης ιστορίας του.

Διαβάστε επίσης