Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με «χειρουργείο» πέρασε ο ΠΑΟΚ από το Αγρίνιο

Με «χειρουργείο» πέρασε ο ΠΑΟΚ από το Αγρίνιο
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 - 00:20

Ολόκληρη... κομπανία φάλτσαρε για τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, όπου νίκησε εκτός έδρας 3-1 τον Παναιτωλικό με ανατροπή, μετά από σπρώξιμο του Κατσικογιάννη (Ηπείρου) και με αποκορύφωμα τη μη υπόδειξη πέναλτι σε βάρος του. Μια από τα ίδια και ο Μανούχος (Αργολίδας) που έπρεπε να τον καλέσει στο VAR για να το δώσει. Ο Μανούχος εκτέθηκε ως VAR και επειδή έψαχναν 4' για να μετρήσουν γκολ του ΠΑΟΚ με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Παναιτωλικού και ενώ ο Μωυσιάδης (Ηπείρου) δεν υπέδειξε οφσάιντ.

Το πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ έγινε στο 47' με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Παναιτωλικού σε φάση που Σάστρε κράτησε αγκαλιά και με τα δύο του χέρια τον Ζοάο Πέδρο με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος. Αμόλησε αετό ο Κατσικογιάννης που δεν καταλόγισε την παράβαση, το ίδιο και ο Μανούχος! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

Στο 59' κακώς ο Μωυσιάδης δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Ντεσπόντοφ, με αποτέλεσμα να σκοράρει ο Κωνσταντέλιας. Όμως, το γκολ ακυρώθηκε μετά από 4', ενώ ο Βούλγαρος φάνηκε να είναι ξεκάθαρα οφσάιντ. Το ίδιο είχε γίνει και στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι που ακυρώθηκε γκολ του ΠΑΟΚ.

Στο 16' ο Κατσικογιάννης έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Παναιτωλικού σε μαρκάρισμα του Σάστρε στον Σενγκέλια. Στην συνέχεια της φάσης έγινε φάουλ από τον Μουργκ ο οποίος κράτησε από το σορτς τον Τορεχόν, που ενώ το σφύριξε, κακώς δεν υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη του ΠΑΟΚ. Στο 22' έδωσε ανύπαρκτο φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ, αν και δεν υπήρχε παράβαση του Στάιτς στον Τζίμα. Χώρια που υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Χατζηθεοδωρίδη για διαμαρτυρία.

Ο Κατσικογιάννης άργησε να σφυρίξει μέχρι και τη λήξη του α' μέρους επειδή πίεζε ο ΠΑΟΚ!

Διαβάστε επίσης