Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στρέφει την προσοχή του στον Παναιτωλικό και «φορτσάρει» για τα playoffs

Στρέφει την προσοχή του στον Παναιτωλικό και «φορτσάρει» για τα playoffs
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 - 17:18

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης από το οποίο κρατάει τους τρεις βαθμούς, αλλά και τη μαχητικότητα που έβγαλε μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν ήδη την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι για τη Stoiximan Super League, καθώς μπαίνουν στην τελική ευθεία για τα playoffs του πρωταθλήματος.

Ο Θρύλος δοκιμάζεται εκτός έδρας απέναντι στον Παναιτωλικό (28/2, 17:00) και καλείται να πάρει το «διπλό» για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι Πειραιώτες είναι φορμαρισμένοι και υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους ό,τι τους αξίζει.

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει ότι από εδώ και πέρα κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, όμως έχει αποδείξει ότι είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα και ότι μπορεί να φτάσει στην κορυφή, την ώρα που οι αντίπαλοί του συνεχίζουν να χάνουν έδαφος και να δείχνουν αδύναμοι.

Ο Παναιτωλικός παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία και σίγουρα θα θέλει να βάλει δύσκολα στους παίκτες του Μεντιλίμπαρ. Το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη (2-1) ήταν ένα καλό μάθημα για τους Πειραιώτες, οι οποίοι γνωρίζουν τι να περιμένουν από εδώ και στο εξής.

Διαβάστε επίσης