Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κέρδισε άμεσα την εμπιστοσύνη του Μεντιλίμπαρ!

Κέρδισε άμεσα την εμπιστοσύνη του Μεντιλίμπαρ!
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 - 11:37

Ο Αντρέ Όρτα πραγματοποίησε την 6η εμφάνισή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στη νίκη των Πειραιωτών με 2-1 επί του Aστέρα Τρίπολης Ο Πορτογάλος μέσος συνεχίζει να κερδίζει πόντους με τις εμφανίσεις του και σίγουρα αποτελεί ένα πολύ βαρύ «όπλο» στα χέρια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ! Ο Πορτογάλος μέσος ανεβάζει επίπεδο τους Πειραιώτες και ήδη έχει κερδίσει τη στήριξη από τον κόσμο του Θρύλου, που αναγνωρίζει την ποιότητά του και έχει ακόμα πολλά να δώσει.

Ο τεχνίτης κεντρικός μεσοεπιθετικός στο λίγο διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα, έχει δείξει την ποιότητά του και δικαιολογημένα έχει πάρει φανέλα βασικού. Ο Όρτα ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Αστέρα, μοίρασε την πρώτη του ασίστ και έχει αλλάξει τα δεδομένα στον άξονα.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έκανε ένα γεμάτο παιχνίδι, έχοντας εξαιρετικά στατιστικά, αλλά πάνω απ΄ όλα πρόκειται για ένα πολύ ποιοτικό παίκτη που πασάρει σωστά, βοηθάει σημαντικά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, πρεσάρει ψηλά, καλύπτει πολλούς χώρους και συνεργάζεται πολύ καλά με τους υπόλοιπους μέσους και επιθετικούς.

Διαβάστε επίσης