Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο νίκες και ψυχολογία ενόψει Μακάμπι

Δύο νίκες και ψυχολογία ενόψει Μακάμπι
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 - 16:42

Δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα του έχει ο Θρύλος, με στόχο κάνει το απόλυτο νικών με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο και να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ένα σερί πέντε νικηφόρων αγώνων και θέλει να συνεχίσει έτσι.

Την Τετάρτη (28/02) έχει επικίνδυνη αποστολή στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό για την 25η αγωνιστική της Super League, με στόχο να πάρει τη νίκη και να διατηρήσει την διαφορά του κοντά στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει νίκες ώστε να ανακτήσει την ψυχολογία του και να… λυθεί ενόψει της συνέχειας. Μιας συνέχειας η οποία περιλαμβάνει την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας πριν τα play-offs στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στη συνέχεια το πρώτο ματς για την φάση των «16» του Conference League απέναντι στη Mακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Θρύλος δε θέλει να χάσει άλλο χρόνο, πρέπει να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει την καταπληκτική του πορεία. 2/2, λοιπόν, και ψυχολογία ενόψει του πρώτου κρίσιμου ευρωπαϊκού ματς κόντρα στους Ισραηλινούς, στο οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει άλμα πρόκρισης στους «8» με την βοήθεια του κόσμου του.

Διαβάστε επίσης