Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χανιά-Ολυμπιακός Β' 2-0 (Tελικό)

Χανιά-Ολυμπιακός Β' 2-0 (Tελικό)
Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024 - 13:51

Ο Ολυμπιακός Β' βρίσκεται στην Κρήτη για την αναμέτρηση με τα Χανιά (3/2, 14:00), για την 21η αγωνιστική της Super League 2.

Οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την άδικη ήττα στην Καλαμάτα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο διαιτητής Μαλούτας έδωσε πέναλτι το επιθετικό φάουλ του Μπαράλες! Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην 7η θέση με 22 βαθμούς και θέλουν να πάρουν νίκες στα δύο τελευταία ματς που απομένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, προκειμένου να κλείσουν τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα Χανία, που βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς, προέρχονται από την ισοπαλία με το Αιγάλεω (0-0).

Σας μεταφέρουμε εικόνα από το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, όπου ο Ολυμπιακός Β’ παίζει απέναντι στα Χανιά.

Το ματς καρέ-καρέ:

Ολυμπιακός Β’ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Mπα, Σγουρός, Παπακανέλλος, Αποστολόπουλος, Κατσουλίδης, Μπρίνιτς, Σαπουντζής ,Τανούλης, Kειτά, Καράκουτης.

1' Σέντρα στο ματς

9′ Eυκαιρία για τα Χανιά, πάσα του Ντίας για τον Μάναλη που έκανε αδύναμο σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Παπαδούδη.

22′ Με 10 παίκτες μένει ο Ολυμπιακός Β’ καθώς αποβάλλεται ο Παπακανέλλος έπειτα από πολύ επικίνδυνη προβολή στον Κλέιμαν.

30′ Φάση διαρκείας μπροστά από την εστία του Ολυμπιακού, ο Μάναλης έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει παράλληλα, στην συνέχεια ο Κόλα έδωσε για το Νίλι που με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή του Παπαδούδη έκανε το 1-0.

*Το κείμενο ανανεώνεται...

Διαβάστε επίσης