Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν τον απασχολεί η κλήρωση, θα πάει για το «10 στα 10»

Δεν τον απασχολεί η κλήρωση, θα πάει για το «10 στα 10»
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024 - 10:18

Ο Θρύλος έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League, κερδίζοντας τον Βόλο στο Καραϊσκάκη με 3-0. Σήμερα (4/3) το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα playoffs και οι Πειραιώτες έμαθαν το πρόγραμμά τους!

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, τον Ολυμπιακό δεν τον απασχολεί ποιους θα αντιμετωπίσει και με ποια σειρά. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να δώσουν 10 «μάχες» και να πάνε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη. Για τον Θρύλο δεν είναι τίποτα δύσκολο. Οι μάγκες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να φέρουν το 48ο στο Λιμάνι και να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο τους το πιο γλυκό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε ποτέ να δέχεται πόλεμο. Σε όλη τη σεζόν, πήγε κόντρα σε όλους και σε όλα. Μόνος του, με τα δικά του... καρύδια έχει επιστρέψει και αυτοί που φοβούνται είναι εκείνοι που ζαλίζονται στην κορυφή, βλέποντας τον Θρύλο να βρίσκεται σε απόσταση... αναπνοής!

Φυσικά, τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Έχουμε δει να προσπαθούν με κάθε τρόπο να «ρίξουν» τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και στα playoffs είναι πολλά αυτά που μπορούμε να δούμε. Όμως, ο Θρύλος δείχνει ότι είναι εδώ και ότι θα πάει μέχρι το τέλος για να πάρει αυτό που του αξίζει...

Διαβάστε επίσης