Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιβάλλεται να παλέψει μέχρι τέλους

Επιβάλλεται να παλέψει μέχρι τέλους
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 - 10:01

Κακή εμφάνιση στο ντέρμπι, ήττα και απογοήτευση. Ο Ολυμπιακός δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και δεν ευχαρίστησε τον κόσμο του που γέμισε το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Μετά από ένα διάστημα συνεχόμενων νικών και καλών εμφανίσεων οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πισωγύρισμα, δείχνοντας ότι έχουν χάσει την ενέργειά τους.

Οι Πειραιώτες καλούνται να βρουν ξανά τον καλό εαυτό τους και να επιστρέψουν. Ο Ολυμπιακός δεν έχει μάθει να παραιτείται. Ακολουθεί η ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και στη συνέχεια άλλες εννέα «μάχες» για τα playoffs της Stoiximan Super League. Ο Θρύλος βρέθηκε πίσω στη βαθμολογία, όμως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν εκείνος που έδωσε ξανά «πνοή» στην ομάδα. Ο Βάσκος προπονητής καλείται να δώσει ξανά ώθηση στους παίκτες του και εκείνοι να παλέψουν μέχρι το τέλος για να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Οι ελπίδες για το πρωτάθλημα μπορεί να λιγοστεύουν, όμως ο Θρύλος καλείται να παίξει για την ιστορία του. Δεν γίνεται να επιτρέψει σε κανέναν από τους αντιπάλους του να πανηγυρίσει ξανά. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να είναι πρωταθλητής, να κυριαρχεί και να διαλύει όποιον βρίσκει στο δρόμο του προς την κορυφή. Τα 47 πρωταθλήματα τα λένε όλα.

Η επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Μεντιλίμπαρ ανέλαβε μία ομάδα που δεν «έχτισε» ο ίδιος και την έβαλε ξανά στη διεκδίκηση του τίτλου. Ο Βάσκος προπονητής, που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Θρύλο, είναι εκείνος που θα αναλάβει να οδηγήσει ξανά τους Πειραιώτες στο δρόμο των επιτυχιών και αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται από τη μία ημέρα στην άλλη.

Διαβάστε επίσης