Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Καλοκαίρι του Κωστούλα!

Το Καλοκαίρι του Κωστούλα!
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 - 19:56

Αναφέραμε πως ο Ισίδωρος Κουτσίδης είναι το ένα από τα τέσσερα παιδιά που «βλέπουν» θέση στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Το άλλο, είναι ο Μπάμπης Κωστούλας, ο «killer» της U19 του θρύλου. Θεωρείται το μεγαλύτερο «διαμάντι» της ακαδημίας των Πειραιωτών και ένα από τα κορυφαία στη χώρα μας. Μάλιστα, για όσους δε θυμούνται, προπονήθηκε για αρκετές ημέρες υπό τις οδηγίες του πρώην τεχνικού της πρώτης ομάδας, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά ο 43χρονος τεχνικός αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην τελική αποστολή για την Αυστρία, το καλοκαίρι. Κυρίως λόγω ενός τραυματισμού που αντιμετώπισε, με αποτέλεσμα να χάσει κάποιες προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, η εξαιρετική σωματοδομή και η τεχνική κατάρτιση υψηλού επιπέδου, είναι τα στοιχεία που κάνουν ξεχωριστό το παιχνίδι του Αντώνη Παπακανέλλου! Παράλληλα, έχει σπουδαία σωματοδομή, είναι έξυπνος και «έχει» στο «πακέτο» του και το γκολ, όπως έδειξε και με τη γκολάρα που σημείωσε για το 0-2 στο Μόναχο.

Τέλος, ο Χρήστος Μουζακίτης, αγωνίζεται και στο «6» και στο «8» στη μεσαία γραμμή, με καλά μαρκαρίσματα κι ακόμη καλύτερο αριστερό πόδι, που του δίνει την ευχέρεια να εκτελεί όλα τα στημένα, από κόρνερ και φάουλ, έως και τα πέναλτι. Είναι τρομερό πως παρά τη θέση του είναι μεταξύ των κορυφαίων σκόρερ της ομάδας, έχοντας και 5 γκολ στο Youth League!

Διαβάστε επίσης