Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο... τραπέζι η αποχώρηση από το πρωτάθλημα για την Φενέρ!

Στο... τραπέζι η αποχώρηση από το πρωτάθλημα για την Φενέρ!
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 - 20:55

Τον γύρο του κόσμου έχουν κάνει τα τρομακτικά επεισόδια που ξέσπασαν στην κυριακάτικη (17/3) εκτός έδρας αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Τράμπζονσπορ, με οπαδούς της δεύτερης να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο και να επιτίθενται σε ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων.

Η τουρκική αστυνομία προχώρησε σε 12 συλλήψεις και το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας έχει ξεκινήσει έρευνα για να τακτοποιηθούν όλοι οι δράστες, ενώ η διοίκηση της αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «8» του Conference League, δεν σκοπεύει να μείνει άπραγη σε αυτή την ιστορία.

Όπως ανακοινώθηκε από τον τουρκικό σύλλογο, το διοικητικό συμβούλιο θα έχει γενική συνέλευση στις 2 Απριλίου, στην οποία θα συζητηθεί το ποια θα είναι η αντίδραση στα σοκαριστικά επεισόδια, ενώ όπως έγινε γνωστό, στο... τραπέζι θα πέσει ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα!

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας Αλί Κοτς ξεκαθάρισε ότι εάν τελικά επιβληθούν ποινές και στους παίκτες της Φενέρμπαχτσέ τότε η απόφασή του ΔΣ θα είναι να πέσει κατηγορία.

Θυμίζουμε ότι οι Οουστερβόλντε, Οσαγί, Γιουκσέκ, Φρεντ και Μπατσουαγί, οι οποίοι αναμένεται να απολογηθούν για τις πράξεις τους, καθώς «απάντησαν» στην επίθεση που δέχτηκαν. Σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα του τουρκικού ποδοσφαίρου κινδυνεύουν με αποκλεισμό από τρεις μήνες έως έναν χρόνο.

Πάντως, σίγουρα θα έχει έντονο ενδιαφέρον η συγκεκριμένη υπόθεση για την αντίπαλο του Θρύλου στο Conference League.

Διαβάστε επίσης