Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ονειρεύεται… πρωταθλήματα με τον ΠΑΟ ο Mαξίμοβιτς!

Ονειρεύεται… πρωταθλήματα με τον ΠΑΟ ο Mαξίμοβιτς!
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - 14:21

Έχουν μεγάλη πλάκα. Το λέμε και το ξαναλέμε. Μεγάλη πλάκα. Κάθε χρόνο βγαίνουν και λένε πάνε για πρωτάθλημα και ότι είναι η χρονιά τους και άλλα τέτοια αστεία. Όμως δεν υπολογίζουν τον Ολυμπιακό. Δηλαδή τον μόνιμο πρωταθλητή και εκτίθενται.

Αυτό το συνονθύλευμα που λέγεται Παναθηναϊκός που έχει την κρατική αβάντα πηγαίνει από ΦΑΠΑ σε ΦΑΠΑ! Πόσο θα αντέξει ο σβέρκος τους όμως είναι το θέμα. Γιατί έχουν πέσει πολλές τελευταία και τα… φαρμάκια είναι πολλά γι’ αυτούς.

Ως προς τι αυτός ο πρόλογος; O ΠΑΟ παρουσίασε την «βόμβα», όπως έγραψα τα φερέφωνα, Νεμάνια Μαξίμοβιτς και εκείνος ακόμα δεν ήρθε έθεσε ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση πρωταθλήματος και να παίξει στο Champions League… Ποιο πρωτάθλημα ονειρεύονται άραγε και ποια Ευρώπη, και πως μπορούν να είναι τόσο… πεπεισμένοι ότι θα το κατάφερουν. Σίγουρα τους κάνουν πλύση εγκεφάλου στο Κορωπί, δεν εξηγείται.

Μία ομάδα η οποία δεν ξέρει τι θα πει πορεία στην Ευρώπη τα τελευταία 15+ χρόνια και πρωτάθλημα εδώ και 13+ χρόνια, ονειρεύεται τίτλους, σε ένα πρωτάθλημα όπου υπάρχει ο Θρύλος των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ επενδύσεων και όχι των… «φανταστικών», των ακριβών μεταγραφών και των μεγάλων αστέρων…

Δεν πειράζει, τα ίδια μας λέγανε κατά καιρούς παίκτες, παράγοντες της ομάδας των Αμπελοκήπων και είδαμε τα αποτέλεσμα.

Τα όνειρα δεν κοστίζουν. Άλλωστε μόνο στα όνειρα τους θα ξαναδούν πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης