Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενοχλήσεις ο Ροντινέι

Ενοχλήσεις ο Ροντινέι
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - 22:08

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της επανέναρξης των play offs της Super League δεν διεξάγεται χωρίς προβλήματα. Εκτός από τους απόντες διεθνείς -συνολικά εννιά- αλλά και τους Σωτήρης Αλεξανδρόπουλο και Ζέλσον Μαρτίνς, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, στη λίστα έρχεται να προστεθεί και ο Ροντινέι.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και σαφώς έχει προσθέσει άλλον ένα πονοκέφαλο στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που βλέπει ένα βασικό «γρανάζι» της «ερυθρόλευκης» μηχανής να μην είναι διαθέσιμος.

Το πρόβλημα του Ροντινέι δεν είναι τωρινό, αφού αγωνίστηκε με ένεση τόσο στα δύο ματς με τη Μακάμπι για το Conference League αλλά και στην πρεμιέρα των play offs με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Βραζιλιάνος είναι απίθανο να αγωνιστεί στο «οικογενειακό» φιλικό με τον Ολυμπιακό Β' την Παρασκευή (22/3) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, αφού δεν πρόκειται για έναν επιπόλαιο τραυματισμό. Παράλληλα, το διάστημα που απομένει μέχρι το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 31 Μαρτίου επιτρέπει το αισιόδοξο σενάριο να έχει ξεπεράσει ο «Ρόντι» το πρόβλημα και να είναι έτοιμος.

Διαβάστε επίσης