Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει τις «προβλέψεις» η ΠΑΕ ΑΕΚ

Συνεχίζει τις «προβλέψεις» η ΠΑΕ ΑΕΚ
Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 - 19:00

Συνεχίζεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ το μπαράζ ανακοινώσεων σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί κλίμα κατά του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι για τη δεύτερη αγωνιστική των play offs της Super League την Κυριακή (31/3, 20:30). Μετά την πρώτη ανακοίνωση στις 28 Μαρτίου, σήμερα ακολούθησε και δεύτερη αντίστοιχου περιεχομένου και αντίστοιχων «προβλέψεων».

Και πάλι στην ΑΕΚ βλέπουν φαντάσματα και τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει νικήσει στην OPAP Arena να το κάνει ξανά. Η ιδέα μιας πιθανής «ερυθρόλευκης» νίκης φαίνεται πως μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων».

Δεν εξηγείται διαφορετικά η εμμονή με προβλέψεις για «παγίδες» και «προκλητικές» συμπεριφορές.

Εκτός και αν προκλητικό είναι να πανηγυρίσει «ερυθρόλευκος» παίκτης κάποιο γκολ.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε τις δικές τους προκλήσεις από τα matrix της OPAP Arena πέρυσι τον Φεβρουάριο στο ματς του Κυπέλλου με τις πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους ενημερώνοντας πως χρειάζεται 30 λεπτά κάποιος για να φτάσει από τη Νέα Φιλαδέλφεια στον Πειραιά. Ή την ανάρτηση στο Χ (πρώην twitter) με το βίντεο αναστροφής ενός λεωφορείου.

Αλλά αυτά ήταν τρολάρισμα... Όχι προκλήσεις...

«Μη δώσουμε τη χαρά στους αντιπάλους μας να πέσουμε σε παγίδες που εύκολα μπορούμε να αποφύγουμε» γράφει αρχικά η ΠΑΕ ΑΕΚ στην ανακοίνωση και προσθέτει πιο κάτω: «Τονίσαμε και μέσα στην εβδομάδα πως στο συγκεκριμένο ματς είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσουμε προκλητικές συμπεριφορές που θα έχουν ως στόχο την τιμωρία μας. Πρέπει να το έχουμε όλοι στο μυαλό μας αυτό συνεχώς. Τους αγνοούμε, προστατεύουμε την ΑΕΚ και τους εαυτούς μας, δεν υπάρχουν για μας όσοι έρθουν με πρόθεση να προκαλέσουν. Θέλουν να βρεθούν στο επίκεντρο και να μας κάνουν ζημιά, αλλά δεν πρέπει να τους κάνουμε την χάρη».

Και τα ερωτήματα προς την «αμαρτωλή» ΑΕΚ παραμένουν: Ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε; «Μαγειρεύεται» κάτι στην OPAP Arena και θέλουν να καλύψουν τα νώτα τους;

Διαβάστε επίσης