Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με αλλαγές κόντρα στον Θρύλο

Με αλλαγές κόντρα στον Θρύλο
Τρίτη, 2 Απριλίου 2024 - 15:08

H προετοιμασία του Άρη ενόψει του αυριανού (3/4) αγώνα με τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί με τη μεσημεριανή προπόνηση στο «Δασυγένειο», μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιστρέψει ο Σαμόρα. Ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε την Παρασκευή από την πατρίδα του όπου είχε υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή με την Λαμία.

Εκτός είχε μείνει και ο Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός αμυντικός είχε κάποιες μικρές ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, οπότε σήμερα θα ξεκαθαρίσει εάν θα είναι κανονικά στην κιτρινόμαυρη αποστολή.

Ο Μοντόγια αναμένεται να πάρει τη θέση του Φεράρι στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Σε ότι αφορά ην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, τη θέση διεκδικούν οι Σαβέιρο και Σαμόρα.

Τέλος, σε ότι αφορά το κέντρο της άμυνας, οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς είναι το πιο πιθανό δίδυμο, χωρίς, όμως, να μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Ρόουζ.

Διαβάστε επίσης