Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προκαλούν αλλά δε απαντούν

Προκαλούν αλλά δε απαντούν
Τρίτη, 2 Απριλίου 2024 - 21:26

Από που και ως πού να είναι πετυχημένοι ο πρόεδρος της ΚΕΔ Πίτερ Φρόιντφελντ και ο αναπληρωτής του Σταύρος Μάνταλος όταν προκύπτουν θέματα αλλά δεν παίρνουν θέση για τίποτα; Οι τελευταίες περιπτώσεις έχουν να κάνουν με τη διαρροή ότι προόριζαν τον Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας) για το Βόλος-Κηφισιά και για το ότι ο διεθνής Βεργέτης (Αρκαδίας) κόπηκε στα γραπτά της UEFA.

Το δίδυμο της ΚΕΔ, οι Φρόιντφελντ και Μάνταλος έχουν εκτεθεί, όμως έβαλαν κάτω από το χαλί τα δυο καυτά θέματα που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες. Δεν ήταν η πρώτη φορά που διέρρευσε ορισμός διαιτητή, το κατάγγειλε και ο Αχιλλέας Μπέος, όμως αυτή τη φορά φρόντισαν να τον αλλάξουν και να ορίσουν διαιτητή τον Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) στον αγώνα Βόλος-Κηφισιά 4-1. Σημαίνει κάτι το γεγονός ότι δεν όρισαν πουθενά τον Διαμαντόπουλο;

Δεν πρέπει να εξηγήσει η ΚΕΔ γιατί διέρρευσε όνομα διαιτητή για μια ακόμη φορά; Ισχύει ότι τον προόριζε για το ματς της 2ης αγωνιστικής (30/3) των πλέι άουτ της Super League Βόλος-Κηφισιά 4-1. Έκανε έρευνα για τη διαρροή; Σε ποιό συμπέρασμα κατέληξε;

Για τον Βεργέτη ευθύνεται ο Μάνταλος καθώς επί Μπένετ προτάθηκε για διεθνής, ενώ ο Μάνταλος είναι και υπεύθυνος εκπαίδευσης. Σα να μην έφτανε που τον πρότειναν παρότι είχε έναν χρόνο θητείας στη Super League (σ.σ. ο προηγούμενος που έγινε τόσο νωρίς είναι ο Σιδηρόπουλος, όλοι οι υπόλοιποι με δυο τουλάχιστον χρόνια), ο 34χρονος Βεργέτης κόπηκε δυο φορές στα γραπτά της UEFA.

Πώς να πάρει η UEFA στα σοβαρά την ΚΕΔ όταν προτείνει για διεθνείς ρέφερι που κόβονται στα γραπτά; Δεν οφείλει ο Μάνταλος να δώσει εξηγήσεις και στους υπόλοιπους ρέφερι, καθώς υπήρχαν τουλάχιστον καμιά δεκαριά που μπορούσαν να γίνουν διεθνείς; Μάλιστα, κάποιοι είχαν περισσότερα χρόνια στη Super League από τον Βεργέτη.

Δεν πρέπει να μας πει ο Μάνταλος με ποια κριτήρια τον επέλεξε; Δεν πρέπει να μάθουν όλοι γιατί κόπηκε;

Πρέπει ή όχι να υπάρχει διαφάνεια στη διαιτησία;

Διαβάστε επίσης