Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καυτός» Φορτούνης, «μέσα» σε 27 «ερυθρόλευκα» γκολ

«Καυτός» Φορτούνης, «μέσα» σε 27 «ερυθρόλευκα» γκολ
Πέμπτη, 4 Απριλίου 2024 - 16:12

Την Τετάρτη (3/4), ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο στη διαδικασία των playoffs του πρωταθλήματος. Ο Θρύλος «καθάρισε» με «τριάδα» (3-0) τον Αρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League, παίζοντας στο... ρελαντί.

Κόντρα σε ένα καλοδουλεμένο σύνολο, αυτό του Ακη Μάντζιου, οι «ερυθρόλευκοι» δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του ματς, δεν άφησαν... περιθώρια και με ωραίο, απολαυστικό ποδόσφαιρο στον Ναό, πρόσθεσαν στο «σακούλι» τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς, στο... δρόμο για το 48ο πρωτάθλημα.

Στο ματς πρωταθλήματος με τους «κίτρινους» στον Ναό, ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος αγωνίστηκε στα «φτερά» της επίθεσης, πραγματοποίησε μία ακόμη καλή εμφάνιση με τη φανέλα των Πειραιωτών και μάλιστα, «έφτιαξε» το πρώτο γκολ (1-0), με φοβερή σέντρα από τα δεξιά, «πάρε-βάλε» στο κεφάλι του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο «Φόρτου», λοιπόν, μετράει 17 ασίστ, φέτος, σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό και παράλληλα, 10 γκολ. Με άλλα λόγια, ο αρχηγός του Θρύλου έχει συμμετοχή σε 27 τέρματα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, επίδοση εντυπωσιακή!

Διαβάστε επίσης

Ψηφίζουμε Ποντένσε!

Ψηφίζουμε Ποντένσε!

Υποψήφιο για καλύτερο γκολ της 1ης και 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, αυτό του Πορτογάλου εξτρέμ του Θρύλου.