Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκόραρε ο Γιόβετιτς τζούνιορ (photo)

Σκόραρε ο Γιόβετιτς τζούνιορ (photo)
Πέμπτη, 4 Απριλίου 2024 - 19:22

Ο Στέβαν Γιόβετιτς έκανε μια πολύ γεμάτη και μεστή εμφάνιση κόντρα στον Άρη και ουσιαστικά το μόνο που του έλειψε ήταν να σκοράρει, καθώς του δόθηκαν οι ευκαιρίες.

Ο Μαυροβούνιος άσος του Θρύλου δείχνει και αυτός αναγεννημένος με την παρουσία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο, παίζοντας σε μια θέση που του ταιριάζει, είτε σε ρόλο 10αριού, όπως ανάφερε και ο Βάσκος τεχνικός, είτε στα πλάγια, κυρίως αριστερά. Και αυτό γιατί έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του. Ο δείκτης ποδοσφαιρικής ευφυΐας του Γιόβετιτς είναι πολύ υψηλός και φαίνεται μέσα στο γήπεδο, ενώ και η σπουδαία καριέρα του φανερώνει πως δεν πρόκειται για έναν τυχαίο παίκτη.

Στα ίδια χνάρια βαδίζει και ο Γιόβετιτς τζούνιορ. Άλλωστε, το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Ο μπόμπιρας θέλησε να... απαλύνει το «παράπονο» του μπαμπά να μείνει χωρίς γκολ και φρόντισε να τον αποζημιώσει σκοράροντας ο ίδιος.

Με τη λήξη του αγώνα, αφού ο μικρός «Γιο Γιο» πανηγύρισε την τριάρα του Θρύλου, μπήκε στο γήπεδο και ανέλαβε δράση υπό την επιτήρηση του πατέρα του, τις οδηγίες του και φυσικά τη βοήθειά του.

Έτσι, Στέβαν Γιόβετιτς σέρβιρε και Γιόβετιτς τζούνιορ σκόραρε μπαίνοντας μάλιστα με τη μπάλα στα δίχτυα και αποθεώθηκε από τον μπαμπά αλλά και τον κόσμο που είχε μείνει ακόμα στην εξέδρα.

Δείτε τις φωτό:

Διαβάστε επίσης