Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να μπουν στα παπούτσια του «κοντού»!

Να μπουν στα παπούτσια του «κοντού»!
Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024 - 13:40

Την κορυφαία σεζόν της καριέρας του κάνει ο Ντανιέλ Ποντένσε με τη φανέλα του Θρύλου. Ο «κοντός» συνεχίζει να κάνει τα μαγικά του και οδηγεί τον Ολυμπιακό στην επίτευξη των στόχων του.

Πρόκειται για τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του Ολυμπιακού και με καλή έως πολύ καλή απόδοση στα περισσότερα ματς (με 13 γκολ και 8 ασίστ), αλλά γιατί ο Πορτογάλος είναι αμετακίνητος εδώ και πάρα πολύ καιρό από την ενδεκάδα.

Ακόμη και με τον Καρβαλιάλ που δεν τα πήγαινε καλά και ερχόταν πολλές φορές από τον πάγκο, ο Ποντένσε έχει μόνιμη παρουσία στους αγώνες της ομάδας του. Το τελευταίο ματς στο οποίο δεν αγωνίστηκε ήταν στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο (το 2-2 στις 3 Δεκεμβρίου του 2023 στο τελευταίο ματς του Μαρτίνεθ) και έκτοτε παίζει συνεχώς!

Ο Πορτογάλος άσος θα απουσιάσει λόγω καρτών από τον αγώνα του Ολυμπιακού στην Λαμία (7/4) για την 4η αγωνιστική των play off της Super League και από την πρώτη μεγάλη μάχη με την Φενέρμπαχτσε για την προημιτελική φάση του Conference League (14/4).

Μια αναμφίβολα πολύ σημαντική απουσία που πρέπει να καλυπτεί στο έπακρο από τους υπάρχοντες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδες και αγωνίζονται στην θέση του. Εκείνοι δεν άλλοι από τους Γιώργο Μασούρα και Ζέλσον Μαρτίνς που θα είναι οι επιλογές για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη θέση του Ποντένσε για το ματς πρωταθλήματος στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Αντίθετα, στο πρώτο ματς που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ζέλσον, ο «Μάσου» θα πρέπει να δώσει το 100%, όπως δίνει πάντοντε.

Με τον Άρη στο αριστερό άκρο όταν βγήκε ο Ποντένσε έπαιξε ο Ζέλσον, αλλά είναι βέβαιο ότι τόσο αυτός όσο ο Μασούρας θα έχουν πολύ χρόνο και πολλή δουλειά στα ματς που ακολουθούν. Πρέπει να μπουν στα… παπούτσια του και να βοηθήσουν τον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης