Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Οι θέσεις για άτομα με οπτική αναπηρία

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Οι θέσεις για άτομα με οπτική αναπηρία
Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024 - 16:11

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει: «Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των ατόμων με οπτική αναπηρία που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα με τη Fenerbahce μέσω της υπηρεσίας της ακουστικής περιγραφής, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τα εξής:

Για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League με αντίπαλο τη Fenerbahce, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη 11/4 και ώρα 19:45, τα άτομα με οπτική αναπηρία θα μπορούν να επικοινωνούν και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4143000, ο οποίος θα λειτουργεί τη Δευτέρα 8/4 και ώρες 12:00 – 13:00, έως την κάλυψη των θέσεων.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι άτομα με οπτική αναπηρία, το όνομά τους καθώς και του ενός συνοδού τους θα καταγράφονται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός».

Διαβάστε επίσης

Η «ασπίδα» σε Ρέτσο!

Η «ασπίδα» σε Ρέτσο!

Ο Μεντιλίμπαρ δεν πρόκειται να επιτρέψει για κανέναν λόγο, να κινδυνέψει να ταρακουνηθεί το αγωνιστικό του οικοδόμημα...