Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η επιστροφή του «καταλύτη» Όρτα!

Η επιστροφή του «καταλύτη» Όρτα!
Σάββατο, 6 Απριλίου 2024 - 21:33

Θετικά είναι τα νέα για τον Αντρέ Όρτα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο χαφ να επιστρέφει στην αποστολή κόντρα στη Λαμία, όπως ενημερωθήκατε προηγουμένως.

Σε ένα ματς που κρύβει παγίδες, όπως θα είναι το αυριανό (7/4), ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει ξανά στη διάθεση του τον Αντρέ Όρτα, ο οποίος απουσίασε από τα δύο τελευταία ματς κόντρα σε ΑΕΚ και Άρη και φάνηκε πως έλειψε αρκετά από τον Θρύλο.

Ο Πορτογάλος μέσος που έχει σπουδαία συμβολή στο καλό παιχνίδι του Ολυμπιακού στον άξονα και στην συνολική πολύ καλή πορεία της ομάδας το τελευταίο διάστημα σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι ξανά στο 100% και είναι έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα για την ομάδα του καθώς αποτελεί αδιαμφισβήτητα σημείο αναφοράς των «ερυθρολεύκων».

Ο 27χρονος Πορτογάλος άσος έχει ξεδιπλώσει όλες τις αρετές του που αφορούν την αμυντική και την επιθετική λειτουργία. Ο τρόπος που λειτουργεί στο πρέσινγκ και το πως κλέβει μπάλες είναι μοναδικός. Παράλληλα είναι σχεδόν αλάνθαστος στις πάσες του ενώ λειτουργεί σαν ένα 8άρι με στυλ δεκαριού και πνεύμα 6αριού. Κοινώς τα κάνει όλα στο κέντρο και ξέρει πως να αναδεικνύει και τους συμπαίκτες του με το δικό του στιλ παιχνιδιού.

O σπουδαίος χαφ σε 10 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη ριγωτή έχει μοιράσει 2 ασίστ σε 662 λεπτά και κάνει τη διαφορά.

Όλα αυτά έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να κάνουν σκέψεις αγοράς του Πορτογάλου χαφ. Θα περιμένουν βέβαια πριν παρθεί η οριστική απόφαση, αλλά προς αυτή την κατεύθυνση αναμένεται να κινηθούν.

Διαβάστε επίσης