Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος ο Ορτέγκα

Έτοιμος ο Ορτέγκα
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2024 - 21:59

Το «ερυθρόλευκο» ιατρικό δελτίο ενόψει του πρώτου προημιτελικού του Conference League στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη (11/4) με τη Φενέρμπαχτσε είναι «λευκό» με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να μπορεί να υπολογίζει όλους τους παίκτες που είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα, πλην βέβαια, του Ντάνιελ Ποντένσε που είναι τιμωρημένος, λόγω καρτών.

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα τέθηκε στη διάθεση του Βάσκου τεχνικού και λογικά θα είναι αυτός που θα βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Αργεντινός μπακ ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός των αγώνων με Άρη και Λαμία, και ενώ είχε πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση στην OPAP Arena, δείχνοντας πως ανεβαίνει αγωνιστικά.

Καλά νέα και για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο που και αυτός προπονήθηκε κανονικά, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στη μέση, οι οποίες τον ταλαιπώρησαν τον τελευταίο μήνα και τον άφησαν εκτός αγωνιστικής δράσης για σημαντικό χρονικό διάστημα, στερώντας από τον Βάσκο τεχνικό μια σημαντική λύση στη μεσαία γραμμή του Θρύλου. Λογικά ο νεαρός Έλληνας μέσος θα είναι και αυτός στην αποστολή για τον αγώνα με τη Φενέρ.



Διαβάστε επίσης

Τα 5 σκάνδαλα με διαρροές ορισμών

Τα 5 σκάνδαλα με διαρροές ορισμών

Μπορεί ο Σουηδός να μη φταίει, όμως η ΚΕΔ έβαλε το πρόβλημα κάτω από το χαλί, ενώ δεν έβγαλε ανακοίνωση παρά το μεγάλο πλήγμα αξιοπιστίας.