Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτούς πρέπει να προσέξει ο Θρύλος (videos)

Αυτούς πρέπει να προσέξει ο Θρύλος (videos)
Τρίτη, 9 Απριλίου 2024 - 20:00

Η κληρωτίδα και η μοίρα τους έχουν… αδυναμία και τις έφεραν ξανά αντιμέτωπες μετά από τρία χρόνια, αλλά από τότε όλα έχουν αλλάξει. Η Φενέρμπαχτσε θα βρεθεί για μια ακόμα σεζόν στον δρόμο του Ολυμπιακού στο Conference League, μετά το 2021

Αυτή τη φορά, δεν πρόκειται για φάση ομίλων. Ο νικητής του ζευγαριού θα προχωρήσει στα ημιτελικά του θεσμού, γεγονός που καθιστά υψηλό το διακύβευμα της επερχόμενης μονομαχίας.

Αναφορικά με τους παίκτες, που αποτελούν τα κλειδιά των Τούρκων και πρέπει να προσέξει πολύ η ομάδα του Μεντιλίμπαρ, αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Σεμπαστιάν Σιμάνσκι και τον Ντούσαν Τάντιτς.

Ο πρώτος είναι αυτός που κάνει όλο το παιχνίδι στην δημιουργία φάσεων. Ο Πολωνός μεσοεπιθετικός αποτελεί τον παίκτη – ορχήστρα της «Φενέρ» και χρίζει μεγάλης προσοχής. Πρόκειται για παίκτη χρηματιστηριακής αξίας 20.000.000 ευρώ στο transfermarkt, όπου ήρθε την φετινή σεζόν στα «καναρίνια» της Πόλης από την Ντιναμό Μόσχας και μέχρι στιγμής έχει συμμετοχή σε 27 τέρματα της ομάδας του, έχοντας 47 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Όσο για τον Ντούσαν Τάντιτς, όλοι τον θυμούνται από τις τρομερές εμφανίσεις του με τον Άγιαξ. Μπορεί να έχει φτάσει στο 35ο έτος της ηλικίας του, αλλά ο Σέρβος εξτρέμ, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Μπάτσκα Τόπολα, παραμένει ποιοτικός και απρόβλεπτος.

Μπορεί να δημιουργήσει φάση από το πουθενά και το έχει με το σκοράρισμα. Σε 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει 14 φορές και έχει μοιράσει 13 ασίστ. Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που αποτελούν το βαρόμετρο της Φενέρμπαχτσε, η οποία βέβαια είναι γεμάτη αστέρια, αφού προσοχή θέλουν και ο Εντίν Τζέκο και ο Ιρφάν Καχβετσί, ο οποίος έχει αρνητικό παρελθόν κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Με βάση το scouting, όμως που έχει γίνει, αν οι Τάντιτς, Σιμάνσκι «βγουν» εκτός παιχνιδιού η Φενέρμπαχτσε χάνει την συνοχή της.

Διαβάστε επίσης