Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τίποτα δεν τελείωσε. Πάτα τους ΚΑΙ εκεί!

Τίποτα δεν τελείωσε. Πάτα τους ΚΑΙ εκεί!
Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - 01:02

Ο Ολυμπιακός δεν παίζει με τον ίδιο τρόπο, σε κάθε ματς. Ξέρει να είναι και κυνικός, αλλά και να παίρνει αυτό που θέλει… Ωστόσο, το 3-2, όπως διαμορφώθηκε είναι «εύθραυστο» και ο κίνδυνος ελλοχεύεται, μέσα στη… χαλάρωση, την οποία μπορεί να φέρει μία σημαντική νίκη, όπως η χθεσινή. Ο Θρύλος δεν πρέπει, επ’ ουδενί, να την… πατήσει. Δεν πρέπει, επ’ ουδενί, να πάει στην Τουρκία και να… χαλαρώσει. Δεν πρέπει, επ’ ουδενί, να πει… πέρασα!

Θα το πει, όταν τελειώσει η ρεβάνς. Έχει χρόνο. Έχει την άνεση. Να πάει, μαζεμένος, συγκεντρωμένος και ήρεμος, να τελειώσει τη δουλειά. Τέτοιες ημέρες μπορεί να… πετάμε στα σύννεφα, αλλά όταν αυτή η αίσθηση περνάει, οφείλει κανείς να σκέφτεται… κυνικά.

Και ο Θρύλος έχει τη δυνατότητα να είναι κυνικός, όταν η κατάσταση το απαιτεί. Να πάει στην Πόλη μαζεμένος, συγκεντρωμένος και προσεκτικός και με αυτό τον τρόπο, να εξασφαλίσει ότι δεν θα δεχθεί ανατροπή, σε αυτή τη μεγάλη νίκη, την οποία πήρε, στο γήπεδό του…

Περιμένουμε, ο Βάσκος τεχνικός και τα «κομάντο» του θα πάνε να καταθέσουν την ψυχή τους. Διότι αυτός ο Ολυμπιακός έδειξε πως δεν έχει να φοβάται κανέναν, δεν μασάει από έδρες αλλά και αντιπάλους εκατομμυρίων.

Θα πάρει την πρόκριση στους «4» και θα γράψει ιστορία!

Διαβάστε επίσης