Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον «κοντό» στην Πόλη θα είναι αλλιώς...

Με τον «κοντό» στην Πόλη θα είναι αλλιώς...
Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - 12:31

Ο Ολυμπιακός «αδίκησε» τον εαυτό του κόντρα στην Φενέρμπαχτσε καθώς το 3-0 έγινε 3-2 από κάποιες λεπτομέρειες, αλλά παρόλα αυτά έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στην Τουρκία. Γιατί έδειξε κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκη πως μπορεί να την «πληγώσει» και στην Κωνσταντινούπολη.

Στην ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης (18/4), στην Πόλη, σίγουρα η Φενέρ θα είναι πιο υποψιασμένη, αλλά αργά η γρήγορα θα αναγκαστεί να πάρει ρίσκα και αφήσει εκτεθειμένη την, ούτως ή άλλως, ευάλωτη άμυνα της.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα έχει ξανά ένα από τα πιο δυνατά «όπλα» του. Ο λόγος για τον Ντάνιελ Ποντένσε, τον οποίο δεν είχε στο πρώτο ματς στο Ναό και η παρουσία του στην Τουρκία θα είναι καθοριστική.

Ο Πορτογάλος παικταράς κάνει την σεζόν της καριέρας με τη φανέλα του Θρύλου και είναι έτοιμος να κάνει τα μαγικά του και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό ως προς την πρόκριση στους «4» του Conference League.

Πέρα από τον «κοντό» και αυτό είναι το πιο σημαντικό, ο Βάσκος τεχνικός έχει καταφέρει να δώσει ταυτότητα στην ομάδα του η οποία μάλιστα ταιριάζει απόλυτα με το dna του συλλόγου. Είναι δεδομένο πως Ολυμπιακός θα πάει στην Πόλη με στόχο να επιτεθεί και να κυριαρχήσει ξανά και να γράψει ιστορία στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης