Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποντένσε: «Σκοπός μας είναι να νικήσουμε»

Ποντένσε: «Σκοπός μας είναι να νικήσουμε»
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 19:07

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ήταν ο μεγάλος απών του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Conference League, λόγω καρτών. Την Πέμπτη (18/4, 22:00) ο Πορτογάλος μέσος αναμένεται να είναι στη βασική ενδεκάδα και στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως ανυπομονεί για τον αγώνα τονίζοντας πως θα παλέψει μαζί με τους συμπαίκτες του για τη νίκη.

Για την αίσθησή του για τη ρεβάνς και ότι το 3-0 έγινε 3-2: «Εμείς έχουμε έρθει εδώ να αγωνιστούμε όποιο και να είναι το σκορ. Με το 3-0 θα ήταν πιο εύκολη η δουλειά μας. Σκοπός μας είναι να νικήσουμε. Και εκείνοι ξέρουν την ποιότητά μας. Το έχουμε αποδείξει με το πώς προκριθήκαμε με τη Μακάμπι. Θα παλέψουμε για τη νίκη - πρόκριση».

Για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση: «Είμαι πολύ ανυπόμονος. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Ανυπομονώ να παίξω και να τα δώσω όλα».

Για το εάν ένιωθε σαν θηρίο στο κλουβί στο πρώτο ματς: «Ναι είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί να νιώσεις. Ευτυχώς οι συμπαίκτες μου έκαναν καλή δουλειά. Πήραν τη νίκη και έτσι όλοι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε».

Διαβάστε επίσης