Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συλαϊδόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει να περιμένει πολλά από την ακαδημία!»

Συλαϊδόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει να περιμένει πολλά από την ακαδημία!»
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 19:05

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, μπορεί να μην κάθισε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο της Κ19 λόγω της αποβολής του στο ματς των προημιτελικών με τη Μπάγερν, αλλά έζησε έντονα όλη την προσπάθεια των Λιονταριών και στα 90 του αγώνα αλλά και στα πέναλτι.

«Χαίρομαι και είμαι υπερήφανος που προπονώ αυτή την ομάδα. Είναι δημιούργημα όλων, της ακαδημίας, των χρόνων. Να συγχαρώ τους συνεργάτες, που έκαναν εξαιρετική δουλειά, τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Προσπαθώ να πατάω στη γη. Είναι τρομερό επίτευγμα για τον σύλλογο. Ένα παιδί της ακαδημίας να πιάνει πέναλτι χθες στην Κωνσταντινούπολη, να γινόμαστε η πρώτη ομάδα στα 100 χρόνια ιστορίας του συλλόγου που φτάνει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είμαστε περήφανοι, όσοι είναι Ολυμπιακοί είναι περήφανοι, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες φαντάζομαι.

Είναι διαφορετικό να είσαι εκτός πάγκου. Ίσως βοηθάει κάποιες φορές να βλέπεις πράγματα. Το σημαντικότερο που είπα στα παιδιά πριν είναι ότι η ομάδα έχει μέταλλο, χαρακτήρα που την κάνει ξεχωριστή, σαν ομάδα και σαν διαδικασία διαχείρισης συναισθημάτων» τόνισε ο Συλαϊδόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Οι πανηγυρισμοί του Συλαϊδόπουλου:

Διαβάστε επίσης