Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους πήρε χαμπάρι και ο Μεντιλίμπαρ!

Τους πήρε χαμπάρι και ο Μεντιλίμπαρ!
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 - 01:27

Θέλουν να κρυφτούν, αλλά η χαρά τους δεν τους αφήνει. Και ενώ προσπαθούν να κάνουν το άσπρο – μαύρο και να μετατρέψουν τις συναντήσεις για καφεδάκι στα νότια προάστια σε απλή κοινωνική συνάντηση και τίποτα παραπάνω, τα γεγονότα τους διαψεύδουν.

Η διαφορά της απόδοσης του Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό σε σχέση με το παιχνίδι προ λίγων 24ωρων με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο ήταν η μέρα με τη νύχτα.

Αλλά, όσο και να προσπαθούν να καλύψουν τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι συμμαχίες που έχουν δημιουργηθεί είναι ορατές διά γυμνού οφθαλμού ακόμα και σε ανθρώπους με λιγότερη τριβή με τη Super League.

Μέχρι και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τους κατάλαβε.

Διαβάστε τι είπε στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον Άρη, δίνοντας μάλιστα τα εύσημα στους «κίτρινους» για την προσπάθεια που κατέβαλαν για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τζέντλεμαν ο Βάσκος τεχνικός, δεν εξέφρασε παράπονο για αυτή τη στάση του της ομάδας του Θεόδωρου Καρυπίδη. Αντίθετα, τόνισε πως θα μπορούσε να είναι ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία ο Άρης.

«Είναι πολύ καλό το πρωτάθλημα, είδαμε και τον Άρη που τα έδωσε όλα για να πάρει τον βαθμό με εμάς. Είναι πολύ καλό για το πρωτάθλημα να προσπαθούν όλες οι ομάδες και εάν το έκανε αυτό ο Άρης σε όλους τους αγώνες πιστεύω θα ήταν και πιο κοντά σε εμάς βαθμολογικά. Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός».

Διαβάστε επίσης