Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχρισε τον... διάδοχο του στον Θρύλο!

Έχρισε τον... διάδοχο του στον Θρύλο!
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 - 16:35

Στους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του UEFA Youth League από τους Νέους του Ολυμπιακού, δε θα μπορούσαν να απέχουν οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και ο θρύλος της ομάδας, Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Αναλυτικότερα, ο Μαροκινός επιθετικός, κάλεσε με βιντεοκλήση και μοίρασε συγχαρητήρια στην ομάδα στα αποδυτήρια, έπειτα από το έπος επί της Μίλαν! Ο θρύλος του συλλόγου δεν μπορούσε να απέχει από τα όσα λάμβαναν χώρα στη Νιόν και ήταν από τους πρώτους που έστειλε τα «μπράβο» του στη νέα γενιά των «ερυθρόλευκων».

Προχώρησε ωστόσο και σε μια ανάρτηση, όπου με τον δικό του τρόπο, «έχρισε» τον διάδοχο του στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού. Με τίτλο «my striker» ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τον «killer» Μπάμπη Κωστούλα!

Μάλιστα, ο Κωστούλας είπε χθες στο αεροδρόμιο: «Μας έδωσε μεγαλύτερη χαρά που μας πήρε ο Ελ Αραμπί. Μας έστειλε μήνυμα όλη η πρώτη ομάδα πριν το παιχνίδι και μας εμψύχωσε» και συνέχισε λέγοντας για τη συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα και το Διηπειρωτικό στο «Μαρακανά»: «Μακάρι να πάρω ευρωπαϊκό τρόπαιο και με την πρώτη ομάδα. Το "Μαρακανά" είναι μαγικό γήπεδο». Καταλήγοντας για το γκολ του Μπακούλα με σούπερ «ψαλιδάκι» ανέφερε: «Σκέφτηκα να κάνω εγώ στην αρχή το ψαλιδάκι, είδα τον Θεοφάνη να πετάγεται και απόλαυσα το μαγικό γκολ».

Διαβάστε επίσης