Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο η Λαμία στο μυαλό

Μόνο η Λαμία στο μυαλό
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 - 01:00

Περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν. Ο αγώνας με τη Λαμία την Κυριακή (28/4, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» μπορεί να έχει μόνο ένα αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, και αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μπορεί να εκδηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί πως υπάρχουν ελπίδες για το πρωτάθλημα, και αυτό είναι αλήθεια, αλλά το κυριότερο για τον Ολυμπιακό έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα είναι ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ και να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά.

Και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Βάσκος τεχνικός που δεν έχει σκοπό να επιτρέψει στους παίκτες του να σκεφτούν τίποτα άλλο μέχρι το σφύριγμα της λήξης το απόγευμα της Κυριακής, παρά μόνο τον συγκεκριμένο αγώνα με τη Λαμία.

Η Άστον Βίλα και ο πρώτος ημιτελικός του Conference League θα έρθει στο προσκήνιο μετά το ματς με την ομάδα από τη Φθιώτιδα.

«Τώρα το σημαντικό παιχνίδι μας είναι η Λαμία. Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες για το πρωτάθλημα πρέπει να νικήσουμε και πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο αυτό. Δεν είναι εύκολο όμως αυτή είναι η δουλειά μας, να εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας στο αύριο και όχι στην Πέμπτη» δήλωσε ο Μεντιλίμπαρ, δίνοντας το στίγμα που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα.

Ο Βάσκος ετοιμάζεται και πάλι να κάνει πολλές αλλαγές, έχοντας αφήσει εκτός αποστολής του Ορτέγκα, Γιόβετιτς, Κάρμο και Ιμπόρα.

Μάλιστα, ο «Μέντι» τόνισε πως μπορεί και πάλι να φτάσει τις 7-8 αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Άρη: «Όποιος προπονείται καλά το αξίζει και πιστεύω πως οι πιο ξεκούραστοι παίκτες είναι και oι καταλληλότεροι, θα κάνουμε λοιπόν αρκετές αλλαγές».

Διαβάστε επίσης