Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έμερι: «Θα είναι δύσκολα απέναντι στον Ολυμπιακό» (photo)

Έμερι: «Θα είναι δύσκολα απέναντι στον Ολυμπιακό» (photo)
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 - 10:45

Λίγες μέρες πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Conference League, η Άστον Βίλα προβλημάτισε και παρότι προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος, γλύτωσε από επικό κάζο κόντρα στην Τσέλσι μένοντας στο 2-2, χάρη στο VAR που ακύρωσε το τρίτο τέρμα των «μπλε».

Ωστόσο, το ματς πέρασε σε δεύτερη μέρα για την ομάδα του Έμερι, καθώς υπέστη διπλό χτύπημα πέντε 24ωρα πριν τον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League με τον Ολυμπιακό, είδε δύο βασικούς τους παίκτες να τραυματίζονται στο πρώτο μέρος και να γίνονται αναγκαστική αλλαγή από τον Ουνάι Έμερι. Τον Γιούρι Τιέλεμανς και τον Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Mετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός των Άγγλων μίλησε για τους τραυματισμούς των δύο παικτών, αλλά και για τις επικείμενες «μάχες» με τον Ολυμπιακό στο Conference League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους τραυματίες: «Ο Μαρτίνες θα εξεταστεί αύριο (σήμερα). Ακόμα και για τον τραυματισμό του Τίλεμανς χρειάζονται οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εάν δεν είναι διαθέσιμοι για μια, για δύο ή και για τρεις εβδομάδες, απλώς θα το δεχτούμε».

Για τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς με τους παίκτες που έχουμε και πιστεύω στους ποδοσφαιριστές. Μετά από αυτή την ισοπαλία σκεφτόμαστε τώρα την Πέμπτη και το ματς με τον Ολυμπιακό που θα είναι δύσκολο».

Διαβάστε επίσης