Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελειώνει πρόωρα η σεζόν για τον Αλμέιδα, σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί

Τελειώνει πρόωρα η σεζόν για τον Αλμέιδα, σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 - 23:37

Ξεπέρασε κάθε όριο ο Αλμέιδα μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής σε απίστευτη σύρραξη. Ο Αλμέιδα έχασε κάθε έλεγχο και επιτέθηκε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά και σε αξιωματούχο αγώνα, σε άτομο που φορούσε διαπίστευση. Δεν μπορούσαν να τον συγκρατήσουν τόσο ο Τάισον όσο και ο βοηθός του Κάρλος Ρόα.

Θα είναι σκάνδαλο αν όλα αυτά δεν γραφθούν στο φύλλο αγώνα ή στην έκθεση του παρατηρητή. Επίσης, αν δεν συμβεί αυτό θα είναι σκάνδαλο αν δεν παρέμβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας καθώς υπάρχει το βίντεο του αγώνα. Ο Αλμέιδα προκάλεσε όσο δεν πάει. Τέτοια συμπεριφορά από προπονητή δεν ξανάγινε.

Με βάση τον κανονισμό πρέπει η σεζόν να τελειώσει πρόωρα για τον Αλμέιδα. Σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα προβλέπεται ποινή τριών αγωνιστικών, εκτός πάγκων.

Αναλυτικά όσα προβλέπει το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ:

«γ) Ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ, αν ο ποδοσφαιριστής (σ.σ. είναι το ίδιο και για τον προπονητή) αποβάλλεται από τον αγώνα για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά του σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας ή για ανταπόδοση της βάναυσης συμπεριφοράς την οποία υπέστη ο ποδοσφαιριστής, έστω και αν βρισκόταν σε άμυνα».

Διαβάστε επίσης